Ontmoet de expert

Optimalisatie van ultrafiltratiesystemen voor waterzuivering in de industrie

Energiezuinig mengen is een goede manier om het energieverbruik en de bedrijfskosten voor afvalwaterzuivering te verlagen, en Grundfos kan u hierbij helpen. Onze aanpak is gebaseerd op het bereiken van de meest optimale verhouding stuwkracht/vermogen, en op het ontwerpen van installaties om het gewenste debiet te verkrijgen. Elke toepassing en opstelling voor het mengen van afvalwater heeft specifieke eisen die we in beschouwing nemen, en we houden ook rekening met media-eigenschappen, tankvorm en het positioneren van de menger.

Mixers - ook wel roerwerken genoemd - voeren vele taken uit bij de afvalwaterzuivering: homogeniseren van vloeistoffen en vaste stoffen, het in suspensie houden van vaste stoffen, het laten stromen van het hele vloeistofvolume, en nog veel meer. Met Grundfos kunt u deze taken op de meest energiezuinige manier uitvoeren.

Ontmoet de expert

Bekijk de video en zie hoe Grundfos u kan helpen met het zorgen voor een energiezuinig ontwerp en de juiste installatie in uw tank.

Word expert in slechts een paar klikken

Bespaar tijd in uw dagelijkse werkzaamheden door uw vaardigheden, uw know-how en uw werkzaamheden te verbeteren met het online trainingsplatform ECADEMY.

Klik op een cursus hieronder om direct met uw training te beginnen.

Andere verwante artikelen en inzichten

Vind verwante artikelen met onderzoek en inzichten van Grundfos.

Verwante toepassingen

Vind toepassingen van Grundfos die verwant zijn aan dit onderwerp.

Gerelateerde producten

Vind producten van Grundfos die verwant zijn aan dit onderwerp.