Artikel

Bespaar water en energie met efficiënte warmwatersystemen

Warm water recirculatiepompen bieden milieuvriendelijke, kosteneffectieve oplossingen waarmee installateurs klanten aanzienlijke besparingen kunnen aanbieden. Door gebruik te maken van de laatste innovaties op het gebied van pomptechnologie hebben klanten meer comfort in huis, terwijl het tegelijkertijd hun water- en energierekening verlaagt.


Warm water systemen die zichzelf terugbetalen:

De meeste huishoudens verspillen tussen de 15,000 en 20,000 liter water per jaar - genoeg om 7,500 mensen een hele dag van vers drinkwater te voorzien.

Zo'n buitensporige verspilling is niet alleen slecht voor het milieu doordat het bijdraagt aan het wereldwijde watertekort, maar is ook duurder voor de klant, die extra betaalt voor water- en energierekeningen, omdat ze elke dag moeten wachten tot het water de juiste temperatuur bereikt.

Een Grundfos recirculatiepomp levert direct warm water vanaf het moment dat de kraan open gaat. Door gebruik te maken van intelligente technologische innovaties verbruikt de pomp tot 90% minder energie ten opzichte van traditionele recirculatiesystemen. Binnen 18 tot 24 maanden betaalt de recirculatiepomp zichzelf grotendeels terug door lagere rekeningen, waardoor de COMFORT reeks gemakkelijker te verkopen wordt aan klanten, aangezien de beschikbare pompen win-winoplossingen bieden.

Klanten minder laten betalen en installatietijd verkorten:

Tijd is geld als het gaat om de installatie. Een leiding met de verkeerde maat of een moeilijk te vervangen pomp kan een installateur tijd kosten en latere afspraken vertragen. Dit betekent vaak dat installateurs zichzelf overladen met kits en componenten 'voor het geval dat'.

Grundfos pompen hebben allemaal één uniforme maat, waardoor vervanging snel en gemakkelijk verloopt. Producten binnen de COMFORT reeks worden geleverd met overeenkomstige leidingfittingen en zijn zelfs compatibel met systemen van concurrenten. Minder ruimte voor fouten betekent minder nazorg nodig, minder bezoeken op locatie en geen vertragingen tijdens het wachten op specifieke onderdelen.

De eigenschappen van de ALPHA N- en UPS N-pompen gaan nog een stap verder dan de COMFORT-reeks, met extra optimalisatiefuncties zodat gebruikers optimaal kunnen profiteren van hun installaties.

Bekijk hoeveel je kunt besparen:

Met een reeks warmwatercirculatiepompen waaruit u kunt kiezen heeft ons team een uitgebreide analyse uitgevoerd om er zeker van te zijn dat u de perfecte pomp kiest ten behoefte van uw klanten. Bekijk in de onderstaande tool hoe u water kunt besparen en kijk wat elke pomp te bieden heeft.

                                               Bron                                       

Word expert in slechts een paar klikken

Bespaar tijd in uw dagelijkse werkzaamheden door uw vaardigheden, uw know-how en uw werkzaamheden te verbeteren met het online trainingsplatform ECADEMY.

Klik op een cursus hieronder om direct met uw training te beginnen.