Instructiehandleiding

Download de GO Remote app en bedien alle Grundfos E-producten

Zorg voor eenvoudige en betrouwbare installatie, inbedrijfstelling en onderhoud van uw Grundfos-pompen, en bespaar ook tijd met snelle overzichten en automatische documentatie op Grundfos GO Remote.

Ontdek hoe een eenvoudige en betrouwbare afstandsbediening uw leven eenvoudiger maakt

Bedien Grundfos E-producten op afstand, zorg voor eenvoudige en betrouwbare installatie, inbedrijfstelling en onderhoud en bespaar tijd op het rapporteren met de intuïtieve Grundfos GO Remote app. Voor installateurs: u krijgt, nadat u de app naar uw smartphone of tablet heeft gedownload, vele voordelen die uw werkdag verbeteren:

 

  • Bedien pompen op afstand

Met de app in uw hand kunt u één of meer pompen op afstand bedienen, hun werkpunten, stroomverbruik, toerental en temperatuur bewaken.

 

  • Eenvoudig in gebruik

De intuïtieve grafische interface ondersteunt meer dan 30 talen, met stap voor stap ondersteuning voor online pompconfiguratie, onderhoud en reparatie

 

  • Genereer pomprapporten

Met de app kunt u ter plekke PDF-rapporten genereren en ondertekenen om uzelf gedoe met pen, papier en afdrukken te besparen - en u kunt ervoor kiezen om het rapport naar uzelf of uw klant te mailen.

 

  • Eenvoudig problemen oplossen

Niet meer raden waarom een pomp het niet goed doet. De app vertelt u wat er aan de hand is, en wat u er aan kunt doen.

Overige instructiehandleidingen