Instructiehandleiding

Hoe u het ultieme pomprendement kunt bereiken

Krijg een snelle en nauwkeurige energieberekening van de pomp bij het dimensioneren.

Bekijk de video en kom meer te weten over de energieberekening van de pomp bij het dimensioneren.

Leer hoe u het pomprendement snel kunt berekenen

Het berekenen en vergelijken van het energieverbruik kan tijdrovend zijn. Maar bij het Grundfos Product Center kunt u snel de energiezuinigheid van een pomp berekenen door gebruik te maken van een evaluatie met behulp van life cycle costs (LCC) - en de meest energiezuinige pomp voor uw project kiezen.

Stap 1: Definieer uw toepassingseisen

Om de meest energiezuinige pomp voor uw behoeften te vinden selecteert u het toepassingsgebied en de toepassing die op u betrekking heeft. Stel uw debiet en opvoerhoogte in. Klik op "Dimensioneer product".

Stap 2: Evalueer en vergelijk pompen

Selecteer parameters voor evaluatie, zoals energieverbruik. Een selectie van producten verschijnt, in aflopende volgorde gerangschikt volgens de beste levenscycluskosten. Kies degene waarin u geïnteresseerd bent om het belastingsprofiel te bekijken. U kunt ook zien hoeveel energie elke pomp u zal besparen, alsmede zaken als dimensionering, energieverbruik van de pomp en CO2-emissies.

Stap 3: Pompkeuze en documentatie

U kunt de pomp van uw voorkeur selecteren en de relevante documentatie exporteren of afdrukken. Of u kunt kijken naar andere pompen en deze vergelijken om de juiste balans tussen vermogen en energiezuinigheid van de pomp te vinden.

Overige instructiehandleidingen