Instructiehandleiding

Hoe u snel een pompcurve kunt krijgen

De snelste manier om toegang te krijgen tot rendementscurven en andere pompinformatie.

Krijg meer informatie over pompcurven in deze video.

Bekijk de capaciteitscurven van de pomp in een oogwenk

Bent u op zoek naar een manier om snel te controleren of de door u gekozen pomp aan uw werkpunten kan voldoen? Of wilt u dat de pompcurve aan u wordt uitgelegd? Het Grundfos Product Center maakt de toegang tot en het uitlezen van pompcurven eenvoudiger dan ooit tevoren, met een eenvoudige weergave van de systeemkarakteristieken, zodat u inzicht krijgt in het rendement van uw pomp en u uw pompkeuze kunt controleren.

Stap 1: Zoek naar uw product

Om de benodigde pompcapaciteitscurve te vinden typt u de pompnaam in het zoekveld "Product" en selecteert u het gewenste product en model. Dit geeft dan de juiste pompcurve en ook aanvullende pompinformatie.

Stap 2: Bekijk de informatie

Bij het uitlezen van pompcurven typt u simpelweg uw werkpunt in, of klikt u op de grafiek en vergelijkt u deze met de pompcurve. U kunt ook snelle berekeningen uitvoeren als het gaat om rendement, toerental en P1.

Stap 3: Druk pompcurve en aanvullende gegevens af

Exporteer of druk de capaciteitscurve van uw pomp af, en alle berekeningen die u nuttig vindt. U kunt zich ook aanmelden en de curve opslaan in 'Projecten' voor later gebruik.

Overige instructiehandleidingen