Hoe u perfecte waterzijdige inregeling kunt krijgen met Grundfos GO Balance

Beter comfort thuis met de gewenste kamertemperatuur in alle kamers van het huis met de Grundfos GO Balance app.

Leer meer over het hulpmiddel voor waterzijdige inregeling voor Grundfos pompen

Grundfos GO Balance biedt de installateur een eenvoudig en betrouwbaar hulpmiddel voor hun dagelijkse werkzaamheden bij het waterzijdig inregelen van verwarmingssystemen waarbij Grundfos pompen zijn geïnstalleerd. Dit zorgt voor een optimale distributie van warm water in het verwarmingssysteem en helpt om een beter comfort thuis te verkrijgen met de gewenste kamertemperatuur in alle kamers van uw huis.

Voor installateurs: u profiteert, nadat u de app naar uw smartphone of tablet heeft gedownload, van een proces dat volledig ter plekke wordt afgerond:

• Regel radiatoren op afstand in

Met de app in uw hand wordt u stap voor stap door het inregelproces geleid voor radiator-, vloerverwarming of gecombineerde systemen. Dit is snel, gemakkelijk te gebruiken en bespaart tijd in vergelijking met traditionele hulpmiddelen.

• Maak rapporten ter plekke

Alle gegevens en berekeningen zijn letterlijk in de palm van uw hand. Als het systeem eenmaal ingeregeld is, dan wordt er automatisch een rapport gegenereerd - dat u direct vanuit de app kunt opslaan en e-mailen.

• Toegang tot oude inregelresultaten

Als u terug moet in de tijd, dan heeft u eenvoudig toegang tot alle oude inregelresultaten via de app.

Voordelen voor huiseigenaren

Huiseigenaren profiteren van meer comfort in huis met de gewenste warmte in alle kamers en kostenbesparingen, afhankelijk van het huis en het verwarmingssysteem.

Overige instructiehandleidingen