Hoe u uw kleine circulatiepompen kunt vervangen en upgraden

Download Grundfos GO Replace, een mobiele beknopte handleiding voor het vervangen of upgraden van kleine Grundfos-circulatiepompen.

Leer meer over ons eenvoudige en betrouwbare hulpmiddel voor het vervangen van pompen

Download de intuïtieve Grundfos GO Replace app, en u krijgt een mobiele beknopte handleiding voor ondersteuning bij het vervangen of upgraden van kleine Grundfos-circulatiepompen. Nadat u de app op uw smartphone of tablet heeft gedownload kunt u uw vervangende pomp vinden - snel en efficiënt.

• Identificeer uw huidige pomp

Maak een foto van het typeplaatje van de oude pomp of voer het productnummer in en selecteer de toepassing. De app laat zien of Grundfos een geschikte vervanging kan bieden.

• Bevestig uw keuze

Bevestig uw keuze en de app laat zien of Grundfos een geschikte vervanging kan bieden.

• Vervang uw pomp

Selecteer de vervangende pomp van uw voorkeur en genereer een rapport met de informatie. Nu is alle informatie voor u beschikbaar om uw nieuwe pomp te bestellen.