Bewaking

Zorg dat uw systeem optimaal werkt. Vind handleidingen, video's, veelgestelde vragen en gerelateerde diensten om u te helpen uw Grundfos-systeem te bewaken.

Deze handleidingen kunnen helpen om uw vragen over pompbewaking en pompregelaars te beantwoorden

Kijk hier voor praktische handleidingen om snel en eenvoudig begeleiding en ondersteuning te vinden bij alle fasen van uw project. Ontdek een breed scala aan online technische, installatie- en bedieningshulpmiddelen en up-to-date pompontwerpinformatie die u vandaag van dienst kunnen zijn bij uw werk, en waarmee u op de lange termijn slimmer kunt werken.

De antwoorden die u nodig heeft
- wanneer u ze nodig heeft!

Met de 24/7 self-service heeft u toegang tot antwoorden op een breed scala aan vragen, zoals:

  • Prijs en beschikbaarheid
  • Vervangende pompen
  • Zoeken naar reserveonderdelen
  • Status van de bestelling, inclusief track & trace

Krijg antwoorden op uw vragen over deze situatie

We hebben veelgestelde vragen en hun antwoorden op één plek verzameld. Bekijk de meest gestelde vragen hieronder, of ga naar de Grundfos FAQ voor een complete lijst met antwoorden op uw vragen.

Word expert in slechts een paar klikken

Bespaar tijd in uw dagelijkse werkzaamheden door uw vaardigheden, uw know-how en uw werkzaamheden te verbeteren met het online trainingsplatform ECADEMY.

Klik op een cursus hieronder om direct met uw training te beginnen.

Grundfos Digital Services betekent voor mij minder werk en meer uptime

Onze digitale diensten bestaan uit verschillende aanbiedingen die kunnen worden gemengd en aangepast om op de beste manier aan uw behoeften te voldoen, van eenvoudige oplossingen tot complexe digitale configuraties.

Verwant dienstenaanbod

Grundfos biedt een scala aan diensten die allemaal bedoeld zijn om u gemoedsrust te geven.

Overal snelle en betrouwbare service

Met servicecentra van Grundfos in meer dan 50 landen wereldwijd, ondersteund door meer dan 600 erkende Grundfos servicepartners, zijn we nooit ver weg. Indien nodig zorgen wij ervoor dat u ook toegang heeft tot het servicepersoneel voor noodgevallen.