Optimaliseer

Zorg dat uw systeem optimaal werkt. Vind handleidingen, video's, veelgestelde vragen en gerelateerde diensten om u te helpen uw Grundfos-systeem te optimaliseren.

De antwoorden die u nodig heeft, wanneer u ze nodig heeft

Krijg toegang tot onze self-service hulpmiddelen om een breed scala aan directe informatie over prijzen, beschikbaarheid, pompvervangingen en nog veel meer te vinden.

Van renovatie tot nieuwbouw - houd uw systeem altijd geoptimaliseerd

Kijk hier voor praktische handleidingen om snel en eenvoudig begeleiding en ondersteuning te vinden bij alle fasen van uw project. Ontdek een breed scala aan online technische, installatie- en bedieningshulpmiddelen en up-to-date pompontwerpinformatie die u vandaag van dienst kunnen zijn bij uw werk, en waarmee u op de lange termijn slimmer kunt werken.

Krijg antwoorden op uw vragen over deze situatie

We hebben veelgestelde vragen en hun antwoorden op één plek verzameld. Bekijk de meest gestelde vragen hieronder, of ga naar de Grundfos FAQ voor een complete lijst met antwoorden op uw vragen.

Word expert in slechts een paar klikken

Bespaar tijd in uw dagelijkse werkzaamheden door uw vaardigheden, uw know-how en uw werkzaamheden te verbeteren met het online trainingsplatform ECADEMY.

Klik op een cursus hieronder om direct met uw training te beginnen.

Een Grundfos Energie Check onderzoekt voor mij mogelijkheden voor energiebesparing

Een Grundfos Energie Check geeft u een overzicht van de levenscycluskosten van één of meer pompen en geeft aanbevelingen voor optimalisatie die zowel het milieu als uw financiën ten goede komen.

Overal snelle en betrouwbare service

Met servicecentra van Grundfos in meer dan 50 landen wereldwijd, ondersteund door meer dan 600 erkende Grundfos servicepartners, zijn we nooit ver weg. Indien nodig zorgen wij ervoor dat u ook toegang heeft tot het servicepersoneel voor noodgevallen.