Van renovatie tot nieuwbouw - optimaliseer elk systeem

Kijk hier voor praktische handleidingen om snel en eenvoudig begeleiding en ondersteuning te vinden bij alle fasen van een project. Ontdek een breed scala aan online technische, installatie- en bedieningshulpmiddelen en up-to-date pompontwerpinformatie om je bij jouw dagelijkse werk te ondersteunen.

Krijg antwoord op alle vragen over deze situatie

We hebben de veelgestelde vragen en antwoorden op één plek verzameld. Bekijk de meest gestelde vragen hieronder, of ga naar de Grundfos FAQ voor een complete lijst met antwoorden op alle vragen.

Word expert in slechts een paar klikken

Bespaar tijd in uw dagelijkse werkzaamheden door uw vaardigheden, uw know-how en uw werkzaamheden te verbeteren met het online trainingsplatform ECADEMY.

Klik op een cursus hieronder om direct met uw training te beginnen.

Een Grundfos Energie Check geeft u een overzicht van de levenscycluskosten van één of meer pompen en geeft aanbevelingen voor optimalisatie die zowel het milieu als uw financiën ten goede komen.

Haal het maximale uit uw systeem

Grundfos biedt een scala aan diensten die allemaal bedoeld zijn om u gemoedsrust te geven.

Overal snelle en betrouwbare service

Met servicecentra van Grundfos in meer dan 50 landen wereldwijd, ondersteund door meer dan 600 erkende Grundfos servicepartners, zijn we nooit ver weg. Indien nodig zorgen wij ervoor dat u ook toegang heeft tot het servicepersoneel voor noodgevallen.