Repareren & onderhouden

Zorg ervoor dat uw systeem optimaal blijft werken. Vind handleidingen, video's, veelgestelde vragen en gerelateerde diensten die u kunnen helpen met reparatie en onderhoud van uw Grundfos-producten.

De antwoorden die u nodig heeft, wanneer u ze nodig heeft

Krijg toegang tot onze self-service hulpmiddelen om een breed scala aan directe informatie over prijzen, beschikbaarheid, pompvervangingen en nog veel meer te vinden.

Krijg antwoorden op uw vragen over deze situatie

We hebben veelgestelde vragen en hun antwoorden op één plek verzameld. Bekijk de meest gestelde vragen hieronder, of ga naar de Grundfos FAQ voor een complete lijst met antwoorden op uw vragen.

Grundfos Reparatie is voor mij een productieonderbreking die tot het minimale beperkt is

Als pompen defect raken, dan is het vaak van groot belang om deze snel weer aan de gang te krijgen. Bij Grundfos kennen we pompen als geen ander, en we kunnen u helpen met eventuele reparatiewerkzaamheden van pompen van welke fabrikant dan ook.

Overal snelle en betrouwbare service

Met servicecentra van Grundfos in meer dan 50 landen wereldwijd, ondersteund door meer dan 600 erkende Grundfos servicepartners, zijn we nooit ver weg. Indien nodig zorgen wij ervoor dat u ook toegang heeft tot het servicepersoneel voor noodgevallen.