Repareren & onderhouden

Zorg ervoor dat uw systeem optimaal blijft werken. Vind handleidingen, video's, veelgestelde vragen en gerelateerde diensten die u kunnen helpen met reparatie en onderhoud van uw Grundfos-producten.

Ontdek hoe u uw pompen en pompsystemen kunt repareren en onderhouden

Kijk hier voor praktische handleidingen om snel en eenvoudig begeleiding en ondersteuning te vinden bij alle fasen van uw project. Ontdek een breed scala aan online technische, installatie- en bedieningshulpmiddelen en up-to-date pompontwerpinformatie die u vandaag van dienst kunnen zijn bij uw werk, en waarmee u op de lange termijn slimmer kunt werken.

Krijg antwoorden op uw vragen over deze situatie

We hebben veelgestelde vragen en hun antwoorden op één plek verzameld. Bekijk de meest gestelde vragen hieronder, of ga naar de Grundfos FAQ voor een complete lijst met antwoorden op uw vragen.

Word expert in slechts een paar klikken

Bespaar tijd in uw dagelijkse werkzaamheden door uw vaardigheden, uw know-how en uw werkzaamheden te verbeteren met het online trainingsplatform ECADEMY.

Klik op een cursus hieronder om direct met uw training te beginnen.

Grundfos Reparatie is voor mij een productieonderbreking die tot het minimale beperkt is

Als pompen defect raken, dan is het vaak van groot belang om deze snel weer aan de gang te krijgen. Bij Grundfos kennen we pompen als geen ander, en we kunnen u helpen met eventuele reparatiewerkzaamheden van pompen van welke fabrikant dan ook.

Verwant dienstenaanbod

Grundfos biedt een scala aan diensten die allemaal bedoeld zijn om u gemoedsrust te geven.

Overal snelle en betrouwbare service

Met servicecentra van Grundfos in meer dan 50 landen wereldwijd, ondersteund door meer dan 600 erkende Grundfos servicepartners, zijn we nooit ver weg. Indien nodig zorgen wij ervoor dat u ook toegang heeft tot het servicepersoneel voor noodgevallen.