Sådan udskifter og opgraderer du små cirkulationspumper

Med Grundfos GO Replace får du øjeblikkelig hjælp til udskiftning eller opgradering af små cirkulationspumper.

Lær mere om det brugervenlige udskiftningsværktøj

Hent den brugervenlige Grundfos GO Replace-app. Så har du hjælp til udskiftning eller opgradering af små cirkulationspumper - lige ved hånden. Når du har downloadet appen til din smartphone eller tablet, kan du finde din udskiftningspumpe - hurtigt og effektivt.

• Identificér den pumpe, du vil udskifte
    Tag et billede af den pumpens typeskilt, eller indtast produktnummeret, og vælg applikation. GO Replace vil vise dig, om Grundfos kan tilbyde en passende erstatning.
  • Bekræft dit valg
    Bekræft dit valg, og appen viser, om Grundfos kan tilbyde en passende erstatning.
  • Udskift pumpen
    Vælg den foretrukne udskiftningspumpe, og opret en rapport med oplysningerne. Nu er alle oplysninger klar og du kan bestille din nye pumpe.