Prislista och aktuella broschyrer

På den här sidan finner du vår prislista och produktkatalog samt ett urval broschyrer. Fler broschyrer hittar du på respektive produktsida.

Grundfos produktkatalog 2024

Här kan du ladda ner vår senaste produktkatalog med ett urval av våra mest populära produkter. För priser hänvisar vi till MyGrundfos

Du kan även välja att öppna och utforska katalogen i iPaper-format, klicka här

SCALA1 och SCALA2 – för utomhus och inomhus

SCALA är integrerade självsugande allt-i-ett tryckstegringsanordningar avsedda för hushållsbruk. Tryckstegringsenheterna säkerställer konstant försörjning av rent vatten till hushåll, trädgårdar och lätta kommersiella applikationer.

UNILIFT APG

Pumpning av hushållets spillvatten på ett tillförlitligt, snabbt och enkelt sätt.

MAGNA3, Mer än en pump

MAGNA3 är en cirkulationspump baserad på den beprövade MAGNA-tekniken och vår branschledande erfarenhet av elektroniska pumpar. Permanentmagnetmotorn, AUTOadapt-funktionen och den integrerade frekvensomformaren är fortfarande en del av MAGNA-paketet, men vi har lagt till några banbrytande nya tekniker. Resultatet är en banbrytande intelligent teknik som bibehåller enastående kvalitet och driftsäkerhet, som Grundfos produkter är kända för.

Enkel anslutning som är redo för morgondagen

Se hur tvåvägskommunikationen inbyggd i ALPHA3 ansluter till den intuitiva appen Grundfos GO Remote, vilket gör arbetet enklare för installatörer.

Hydronisk injustering av radiator- och golvvärmesystem

Med ALPHA2 och en ALPHA Reader kan du snabbt och enkelt justera in ett radiator- och golvvärmesystem, vilket gynnar både husägare och installatörer.

Prisvärd energieffektivitet

Se varför den kostnadseffektiva men ändå högpresterande ALPHA1 är det idealiska valet i applikationer där den välkända UPS-enheten har använts för att uppfylla de grundläggande cirkulationspumpens behov.