Hur man snabbt hittar BIM-objekt

Effektivisera din designprocess med snabb och enkel åtkomst till BIM-objekt. Grundfos produktkatalog innehåller ett omfattande bibliotek med kostnadsfria 3D-pumpmodeller som hjälper dig att skapa skräddarsydda konstruktioner utefter kundens behov.

Se hur du snabbt hittar 3D-pumpritningar och BIM-modeller från Grundfos.

Hitta de pumpritningar som du behöver för att designa din applikation

Steg 1: Identifiera pumpfamiljen

Gå till ”Produkter och lösningar” och välj ”Produkter A-Ö”. Välj sedan pumpserien och aktuell produkt. Du kan också ladda ned Grundfos BIM-app för att enkelt infoga BIM-innehåll direkt i Autodesk Revit.

Steg 2: Visa och utvärdera pumpar

På produktsidan får du direkt tillgång till all information och dokumentation för pumpen.

Steg 3: Välj din BIM-fil

Klicka på fliken "BIM", välj BIM-standarden för din pump och ladda ned som en zip-fil. Grundfos BIM-objekt tillhandahålls som typkataloger som förser dig med alla varianter i en modell - tillsammans med all annan data du behöver.