Hur man dimensionerar efter applikation

Det är enkelt att dimensionera och utvärdera pumpar utifrån pumpkonstruktion, applikation och prestandabehov.

Se hur du dimensionerar och utvärderar pumpar utifrån pumpkonstruktion, applikations- och prestandabehov

Upptäck vår lättanvända kalkylator för pumpdimensionering - och säkerställ att du gör rätt val

Det kan vara tidskrävande att hitta en pump som passar dina driftspunkter och applikationer. Vårt dimensioneringsverktyg hjälper dig att hitta den information du behöver snabbt - från applikation till installation.

Steg 1: Definiera dina applikationskrav

Ange aktuell driftspunkt i dimensioneringsverktyget och välj dimensionering efter applikation. Välj sedan utvärderingskriterium såsom energiförbrukning och klicka på "påbörja dimensionering".

Steg 2: Utvärdera och jämför kompatibla pumpar

Utvärdera och jämför pumpar i resultatlistan. Den första pumpen är det idealiska valet baserat på dina dimensioneringskriterier och livscykelkostnader.

Steg 3: Välj önskad produkt

Välj en specifik pump för att se detaljerad pumpinformation. Välj utskriftsalternativet om du vill skapa en PDF och skriva ut de data du behöver, såsom dimensioneringsresultat, kurva, driftspunkter, installations- och pumpdimensioner.