Var hittar man specifikationstexter?

Hitta specifikations- och offerttexter, såsom PDF:er med pumpspecifikationer, som hjälper dig att skapa en tydlig och informativ offert så att du vinner affären.

<p>Se var du kan hitta de specifikationstexter du letar efter.</p>

Offertinformation som hjälper dig att ta affären

När du tar fram en offert behöver du snabbt åtkomst till rätt specifikations- och offerttexter, inklusive pumpspecifikationer i PDF-format. I produktkatalogen kan du hitta de specifikationstexter du letar efter så att du kan göra iordning en utförlig offert och ta affären.

Steg 1: Välj din produkt

På produktsidan visas en lista med alternativ. Välj den produkt du behöver.

Steg 2: Klicka på "Specifikationer"

Du får du tillgång till en samling pumpdata såsom tekniska specifikationer, materialspecifikationer, installationsspecifikationer, vätskespecifikationer, elektriska data, styrningar och andra specifikationer såsom nettovikt.