Hur man hittar rätt reservdelar

Hitta rätt reservdelar snabbt

Se filmen och ta reda på mer om hur du hittar rätt reservdelar snabbt och enkelt.

Förenkla processen att hitta rätt reservdelar

Att hitta de reservdelar du behöver bör varken vara tidskrävande eller krångligt. Gå till Grundfos Product Center för att hitta de reservdelar du behöver för pumpen. Du kan också hitta de reservdelar du behöver i appen Grundfos GO eller MyGrundfos.

Steg 1: Sök efter din pump

Sök efter pumpen i sökfältet eller i menyn Produkter A-Ö, alternativt Applikationer, för att hitta en reservdel till din pump. Detta ger dig en lista över olika produktval. Välj din pump för att se all information om den.

Steg 2: Klicka på knappen "reservdelar"

Klicka på fliken "reservdelar" till höger. Det är en fördel om du vet när din pump tillverkades, så att du kan välja rätt reservdel. Klicka på komponentnumret för att se vilken reservdel som komponenten tillhör.

Steg 3: Klicka på reservdelarna för mer information

När det är dags att installera reservdelen kan du få åtkomst till ytterligare information, inklusive filmer om hur produkten monteras och demonteras. Serviceinstruktioner finns under "dokumentation". För att skriva ut listan över reservdelar markerar du rutan "reservdelar" och "sprängskiss" och genererar PDF-filen. Klicka sedan på "Skriv ut".

Kom ihåg att du också kan hitta reservdelar i appen Grundfos GO eller MyGrundfos när du är ute på uppdrag.