Hur du byter ut och uppgraderar mindre cirkulationspumpar

Skaffa Grundfos GO Replace, en smart app vid utbyte eller uppgradering av Grundfos små cirkulationspumpar.

En smart och praktisk app vid utbyte av cirkulationspumpar

Ladda ned appen Grundfos GO Replace så får du en mobil snabbguide när du behöver byta ut eller uppgradera Grundfos små cirkulationspumpar. När du har laddat ned appen till din smartphone eller surfplatta kan du hitta en utbytespump - snabbt och effektivt.

• Identifiera aktuell pump

Ta ett foto av den gamla pumpens typskylt eller skriv in artikelnumret och välj applikation. Appen visar om Grundfos kan erbjuda ett lämpligt utbyte.

• Bekräfta ditt val

Bekräfta ditt val och appen visar om Grundfos kan erbjuda ett lämpligt utbyte.

• Byt ut pumpen

Välj önskad utbytespump och skapa en rapport med informationen. Nu är all information klar för dig att beställa din nya pump.