Hur man enkelt delar ett projekt med andra

Letar du efter ett enkelt sätt att dela dina projekt med klienter eller kollegor?

Ta reda på mer om projektdelning i den här filmen.

Dela enkelt dina pumprelaterade projekt med andra

Dina projekt kan gå smidigare när dina kollegor och klienter kan komma åt pumpprojektdata var som helst. I Grundfos Product Center kan du skapa och spara data i din personliga mapp och bevilja läs- eller skrivrättigheter till andra i projektet. Men först måste du skapa en inloggning.

Steg 1: Skapa ett projekt

Först måste du registrera dig och skapa ett konto i Grundfos Product Center. När du har registrerat dig loggar du in för att skapa ett projekt.

Steg 2: Dela med dig av ditt projekt

När du har skapat ett projekt kan du hitta det under "Mina projekt" på fliken till höger på skärmen. Välj det projekt du vill dela.

Steg 3: Lägg till användare

Klicka på "Lägg till användare" i projektfönstret, ange e-postadresserna för de personer som du vill lägga till och tryck på "OK". Du kan ge dem skriv- eller läsrättigheter. Så enkelt är det.

Nu är du redo att skapa och dela ett projekt med andra i Grundfos Product Center.