We pionieren met oplossingen voor de wereldwijde uitdagingen op het gebied van water en klimaat, en we verbeteren de kwaliteit van leven voor mensen.

Nieuws en media

Ontvang het laatste nieuws en de meest recente verhalen uit de wereld van Grundfos. Als u vragen heeft dan helpen we u graag verder, en vragen van journalisten en media worden met een open dialoog beantwoord.

Management en eigenaar van de Group

Maak kennis met ons team van topmanagers, en ontdek meer over onze belangrijkste eigenaar, de Poul Due Jensen Foundation.

Waarden en doel

We willen een positief verschil maken in de wereld. Duurzaamheid zit in alles wat we doen. We werken onvermoeibaar om water te besparen en energiezuinig te zijn voor het grotere goed, en we geloven erin om zowel lokaal als wereldwijd een verschil te maken.

Onze geschiedenis in het kort

We zijn actief in de watersector sinds de jaren '40 van de vorige eeuw, en hebben onderweg heel wat baanbrekende innovaties in onze industrie geïntroduceerd. Hier zijn enkele van onze hoogtepunten.

Kom bij Grundfos

Kom bij ons voor het oplossen van de water- en klimaatuitdagingen in de wereld terwijl u carrière maakt bij een wereldwijd bedrijf. Ontdek nieuwe mogelijkheden door al onze openstaande vacatures te doorzoeken, en lees hoe we samen de weg banen voor verandering.

Grundfos & duurzaamheid

Voor ons is duurzaamheid een manier van denken, een manier om zaken te doen. We verleggen de grenzen op het gebied van energiezuinigheid en waterbesparing. Het gaat erom dat we waarde creëren voor de wereld, voor onze klanten, voor ons bedrijf en voor onze medewerkers op de meest duurzame manier.

Banen

Vind uw volgende fantastische kans door alle vacatures bij Grundfos te doorzoeken