Onze klanten

We werken nauw en op open wijze met u samen om uw zakelijke doelstellingen te begrijpen en aan uw behoeften te voldoen, en we werken samen aan innovatieve, langetermijnoplossingen.


Wij zijn er voor jullie allemaal

Van installateurs tot distributeurs, ingenieurs tot systeembouwers, facility managers tot operations managers, technisch directeuren tot aannemers en serviceproviders tot huiseigenaren.

Het maakt niet uit wie u bent, elk project is uniek. Maar één ding heeft u allemaal gemeen: u wilt state-of-the-art oplossingen waarop u kunt vertrouwen. Daarom nemen we de tijd om uw specifieke vereisten te begrijpen, en werken we samen met u de meest efficiënte manier uit om hieraan te voldoen. Betrouwbare en degelijke oplossingen. Betrouwbare en degelijke partners.

We hebben een grote verantwoordelijkheid, niet alleen naar u toe, maar ook naar het milieu. Daarom beschouwen we het milieu als een van onze belangrijkste klanten. Energie en water vormen enkele van 's werelds belangrijkste milieu-uitdagingen. Onze oplossingen helpen om deze uitdagingen aan te gaan en de toekomst vorm te geven. En wanneer u ze gebruikt, komt alles samen. Het is een echte teamprestatie.

Opgericht op basis van daadkracht en vertrouwen

Onze oprichter Poul Due Jensen zei ooit: "De wereld zit vol met problemen waar een betere oplossing voor is." Voor ons is er geen betere manier om uit te leggen wie we zijn, hoe we zo zijn geworden en hoe we naar de wereld kijken. Waar de een problemen ziet, zien wij mogelijkheden om een positieve en duurzame invloed uit te oefenen. Het verschil maken: op grote en kleine schaal.


Beheer van klantenervaringen

Bij Grundfos meten we klantervaring en tevredenheid om te begrijpen wat goed gaat en wat we kunnen verbeteren om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Grundfos heeft twee wereldwijde klantbelevingsbeheerprogramma's: Klantenpuls en ECSS (External Customer Satisfaction Survey).

Voor beide programma's heeft Grundfos een vervolgproces geïmplementeerd om de specifieke interacties te verbeteren. Bij ontevreden klanten wordt direct opgevolgd. De onderzoeksresultaten worden ook grondig gemonitord om de knelpunten van de klant te begrijpen, achterliggende oorzaken te identificeren en verbeteringsinitiatieven te implementeren.

Klanttevredenheid is verankerd als één van de zes strategische KPI's in de Grundfos 2025 strategie. Het meten van klantervaring en tevredenheid is al vele jaren een topprioriteit voor Grundfos, en het blijft een topprioriteit in de toekomst.


Klantenpuls

Grundfos introduceerde de klantenpuls in 2018 om sneller te kunnen reageren en om specifieke klantinteracties tijdens het klanttraject te verbeteren. De bedoeling is om 'algehele klanttevredenheid' of 'soepel zaken doen' te meten. Verkoop- en servicebezoeken, offertes, informatieaanvragen, het Grundfos Product Center en het Extranet (inkoopportaal) zijn voorbeelden van contactmomenten waarbij Grundfos direct feedback van klanten krijgt.


Het jaarlijkse relatie-onderzoek - ECSS

Al meer dan 30 jaar voert Grundfos een jaarlijks extern klanttevredenheidsonderzoek (ECSS) uit om feedback te krijgen over belangrijke processen en inzicht te krijgen in de pijlers van klantentrouw en -tevredenheid.