Nieuwe CR/CR(N) verlegt de grenzen

De nieuwe generatie Grundfos CR(N)-pompen is ontworpen met rendement en betrouwbaarheid van wereldklasse - met miljoenen oplossingen op maat.

 

Introductie van de CR(N) 185, CR(N) 215 en CR(N) 255 - onze grootste aanwinst tot nu toe

Onze nieuwe en verbeterde generatie Grundfos CR(N)-pompen, waaronder de Grundfos CR(N) 95, CR(N) 125 en CR(N) 155, heeft nu drie indrukwekkende nieuwe aanwinsten, de CR(N) 185, CR(N) 215 en CR(N) 255 - die ons een maximale flow geven van respectievelijk 340 m3/uur (50 Hz).

We blijven de grenzen verleggen met deze krachtige aanvullingen op 's werelds meest modulaire pompenserie. Ons nieuw hydraulisch ontwerp heeft een aantal aanzienlijke verbeteringen, van waaier, geleidekanalen tot inlaat-, uitlaatpoort en mantel waardoor u een energiezuinige pomp krijgt van wereldklasse waarmee de betrouwbaarheid van de pomp nog verder toeneemt. 

Onze CR(N)-serie biedt betrouwbaarheid van wereldklasse, met pompen die tot het absolute uiterste zijn getest om een optimaal bedrijfsrendement te bieden. De CR/CR(N)-serie is volledig op maat te maken, zodat uw pompoplossing voldoet aan de behoeften van uw watervoorziening of irrigatietoepassing. Ontdek hoe u uw voordeel kunt doen met de uitgebreide serie: CR(N) 95, CR(N) 125, CR(N) 155, CR(N) 185, CR(N) 215, CR(N) 255!

Ontdek de complete serie CR(N)-pompen van de nieuwe generatie

Bekijk onze korte film ter introductie van de uitgebreide CR(N)-pompserie

Ontdek hoe de nieuwe CR(N)-generatie de grenzen verlegt

Ontdek de nieuwe Grundfos CR(N) 95, CR(N) 125, CR(N) 155, CR(N) 185, CR(N) 215 en CR(N) 255 modellen met onze interactieve virtuele showroom. Ontdek hoe u kunt profiteren van één van de meest efficiënte, betrouwbare en aanpasbare pompoplossingen op de markt.

Ontdek de nieuwe CR(N) 185, CR(N) 215 en CR(N) 255 in detail

Meer informatie over onze nieuwe 6 CR(N)-modellen

De nieuwe generatie Grundfos CR/CRN-pompen introduceert rendementsverbeteringen van wereldklasse en een reeks nieuwe ontwikkelingen die de betrouwbaarheid van de pomp verder verbeteren.

Download de Grundfos-whitepaper "Maximaliseer de ROI van uw drukverhogings installatie "

Een groot deel van de totale kosten van een drukverhogingspomp gaat op aan energie en onderhoud. Lees de whitepaper van Grundfos om te begrijpen hoe u betere resultaten kunt halen uit een investering in drukverhoging.