Geavanceerde pompoplossingen

Waarom geavanceerde pompen een slimme keuze zijn voor gebouwen? Het bespaart tijd dankzij een een betere systeemintegratie en het levert een zeer betrouwbaar werkend systeem met een lager energieverbruik.

Het is tijd om slimmere, energie efficiënte pompen te gebruiken

Pomptechnologie is de afgelopen jaren veel geavanceerder geworden. De ontwikkelingen op het gebied van integratie en efficiëntie zijn verbazingwekkend. De verbeteringen brengen efficiëntere gebouwen en lagere OPEX.

Geavanceerde pompoplossingen:

  • Zorgen voor optimale HVAC-prestaties en toekomstbestendige gebouwen.
  • Verbeteren de systeemintegratie met  gebouwbeheersystemen  aanzienljk door de directe communicatie en zorgen zo voor een optimale operatie en zekerheid.
  • Dragen zorg voor een betrouwbaar systeem met functies zoals proportionele drukregeling en datalogs om problemen direct vast te stellen en downtime te voorkomen.

Een toekomst van toegevoegde waarde, efficiëntie en duurzaamheid

Grundfos E-pompen combineren energiezuinige pompen, motoren, aandrijvingen en besturingen in een alles-in-één-oplossing.

Ontdek hoe deze pompen voor toegevoegde waarde en efficiëntie zorgen en tegelijk het energieverbruik en de CO2-footprint verlagen, geïllustreerd door verschillende klantverhalen van over de hele wereld.

Meer over onze pompen met intelligente besturing

Ontdek alle informatie, documentatie en specificaties van de slimme pompen van Grundfos.

Meer weten over efficiënte gebouwen?

klik op onderstaande links naar inspirerende artikelen, inzichten en podcasts over hoe we met energiezuinige slimme pompoplossingen het energieverbruik wereldwijd aanzienlijk kunnen verlagen.

Unlocking the future of high-performance buildings

Luister naar Bent Jensen, CEO Commercial Building Services bij Grundfos, die vertelt hoe we uitdagingen zoals verstedelijking en bevolkingsgroei kunnen aanpakken door onze bedrijfsgebouwen zo te ontwerpen en optimaliseren dat ze efficiënter functioneren. (Engelstalig)

De podcast is ook te downloaden via Spotify of Apple

Rethinking energy distribution in commercial buildings

Pete Korzeniewski, Business Development Manager bij Grundfos,  is expert op het gebied van HVAC-efficiëntie en Distributed Pumping. Hij legt uit hoe we om bedrijfsgebouwen efficiënter te laten functioneren de focus zouden moeten verleggen van energie-opwekking naar energiedistributie.

De podcast is ook te downloaden via Spotify of Apple

Meer weten over geavanceerde pompen en oplossingen?

Vul het onderstaande formulier in om meer informatie van Grundfos te ontvangen.