MULTIBOX – de redder in nood

Hevige regenval komt steeds vaker voor. Hierdoor staan kelders vaker onder water. De schade in huis kan enorm oplopen, maar met het MULTIBOX alles-in-één noodpakket kan je gelijk aan de slag en de schade beperken.

 

Hulpeloos toekijken hoe je eigen huis vol water staat door hevige regenval of gesprongen leidingen is nergens voor nodig.

Kom gelijk in actie met de MULTIBOX! Door direct te reageren, kan je grote materiële schade in huis beperken. Met de MULTIBOX heb je alles bij de hand. Naast de vuilwaterpomp UNILIFT CC bevat deze redder in nood alle benodigde slangen en materialen voor een snelle afvoer van water.

Het nemen van preventieve maatregelen is tegenwoordig steeds belangrijker. Door klimaatverandering zijn de weersomstandigheden in Nederland in hevigheid en duur toegenomen. We hebben langer te maken met periodes van droogte, maar ook langere periodes van regen met overstromingsrisico als gevolg.

Grijp daarom in en bescherm je eigendommen in een vroeg stadium met onze betrouwbare oplossingen in het geval van een ondergelopen kelder. Met de MULTIBOX kan je overstromingen in elke situatie resoluut aanpakken.

Bekijk de video hieronder om te zien hoe je de MULTIBOX met UNILIFT CC kunt gebruiken voor het wegpompen van water in de kelder, of misschien zelfs voor het leegpompen van een vijver of zwembad:

De alles-in-één oplossing voor noodgevallen

De MULTIBOX is er voor jou wanneer je razendsnel moet ingrijpen bij een overstroming. Alle benodigde componenten zitten handig bij elkaar in 1 box. 

De MULTIBOX bestaat uit:

  • Een UNILIFT CC7 drainagepomp met aangesloten Storz-C koppeling
  • Een multifunctionele draagbox die gelijk als filter dient
  • Een 15m lange afvoerslang met beschermkap
  • Een extra UNILIFT CC adapter die op verschillende maten slangen past

Krachtige drainage tot 3mm

Bij een overstroming wil je het waterniveau zo laag mogelijk zien te krijgen. Door de krachtige aanzuigkorf kan je met de UNILIFT CC dompelpomp het water helemaal wegpompen tot een waterpeil van 3mm. Dit scheelt heel veel restwater wat niet met handdoeken hoeft te worden gedroogd.

Altijd paraat en direct inzetbaar

In nood wil je niet lang moeten zoeken naar verschillende onderdelen. Daarom biedt de MULTIBOX uitkomst! Je hebt alles in een handige box bij elkaar. Met de handige aanzuigkorf, de verticale en horizontale aansluitmogelijkheden en de geïntegreerde terugslagpklep ben je klaar om direct aan de slag te kunnen. Pak de MULTIBOX, sluit de UNILIFT CC pomp aan en bespaar kostbare minuten.

Goed beschermd dankzij UNILIFT CC

Is de kelder ondergelopen? Voorkom dan grote schade door gelijk de complete MULTIBOX erbij te pakken. Met de UNILIFT CC vertrouwen we op een beproefd concept, dat we blijven ontwikkelen voor meer flexibiliteit bij het aansluiten, betere bediening in krappe ruimtes en hoge betrouwbaarheid. Met deze alles-in-één drainageoplossing heb je alles bij de hand om het water snel en veilig te verpompen. Binnen enkele minuten gebruiksklaar, eenvoudig te bedienen en je bespaart kostbare tijd.

Wisselbare drukuitlaat

Horizontaal of verticaal - dankzij de selecteerbare drukuitlaat past de UNILIFT CC direct op alle aansluitingen.

Vlakke afzuiging tot 3mm water

Door eenvoudigweg de afzuigkorf te verwijderen, is het mogelijk de UNILIFT CC te transformeren tot een vlakzuiger waarmee het waterpeil tot 3mm kan worden gebracht. Hierna is de vloer droog genoeg om te dweilen.

Gebruik de box als filter

De MULTIBIOX waarin de UNILIFT CC zit, is niet enkel voor het opbergen van de onderdelen en transporteren. De box fungeert juist als filter tijdens het pompen, want de pomp plaats je in de box. De gaten in de box zorgen ervoor dat het water vrij kan stromen en de kans op verstopping door de verschillende materialen die in het water ronddrijven wordt verminderd.

Zelfontluchtend ventiel

De UNILIFT CC7 pomp is uitgerust met een zelfontluchtend ventiel in de handgreep. Het ventiel voorkomt dat er lucht in de pomp komt en zorgt voor een optimale werking.

Verbreed je kennis over het UNILIFT drainage assortiment met Grundfos ECADEMY

Meer weten over afvalwaterzuivering? Met deze korte cursus leer je in slechts enkele minuten meer over de verschillende pompoplossingen en waar je rekening mee moet houden. Natuurlijk laten we ook zien hoe je met de UNILIFT serie drainagepompen uit de voeten kan.

Drainagepompoplossingen voor binnen en buiten

Afvalwater in woningen verdwijnt meestal gewoon door de afvoer, maar wanneer de kelder onder water staat of terugstroming uit de riolering optreedt, is er behoefte aan een drainagepompoplossing die het afvalwater snel en efficiënt kan verwijderen. Op deze manier kan je voorkomen dat er afvalwater het huis instroomt en kan je de schoomaakkosten en renovatiekosten beperken.

UNILIFT CC

Composiet drainagepomp met een vrije doorlaat van 10 mm voor het verpompen van schoon, niet agressief water en licht vervuild vuil water (grijs water).

UNILIFT KP

RVS drainagepomp voor het verpompen van niet agressief water en grijs water, zoals kwelwater en huishoudelijk afvalwater met vaste deeltjes van maximaal 10 mm. 

UNILIFT AP

RVS dompelbare drainagepomp  voor het verpompen van niet agressief water en grijs water. Verschillende varianten beschikbaar voor deeltjes tot respectievelijk 12m of 35mm.

Word expert in slechts een paar klikken

Bespaar tijd in uw dagelijkse werkzaamheden door uw vaardigheden, uw know-how en uw werkzaamheden te verbeteren met het online trainingsplatform ECADEMY.

Klik op een cursus hieronder om direct met uw training te beginnen.