6 Vragen Gemiddeld

ECADEMY test

4 - Afvalwater in utiliteitsgebouwen

Deze cursustoets bevat 6 vragen. Opnieuw beantwoorden kan altijd..

Alle vragen moeten correct zijn beantwoord om te slagen voor de test en de cursus te voltooien..

Begin test

Vraag 3 van 6 Gemiddeld

Zou u drainage rondom een gebouw aanbevelen als de bodem doorlaatbaar is en het grondwaterniveau zich boven het drainageniveau bevindt?

Vraag 6 van 6 Gemiddeld

Tevreden met uw antwoorden?

Vul jouw huidige antwoorden in en ontvang het definitieve testresultaat.

Indienen

Resultaten van de test

Gefeliciteerd. U bent geslaagd voor de test en heeft de cursus voltooid 4 - Afvalwater in utiliteitsgebouwen

Behaalde badges:

Wat voor beoordeling geeft u deze cursus?

U kunt een beoordeling aan deze cursus toevoegen. Vergeet niet dat u ingelogd moet zijn voordat u de toets doet om uw beoordeling te kunnen geven.

Ga door met trainen Ga naar MyECADEMY

Sorry. U heeft het niet gehaald 4 - Afvalwater in utiliteitsgebouwen Test deze keer

Wat voor beoordeling geeft u deze cursus?

U kunt een beoordeling aan deze cursus toevoegen. Vergeet niet dat u ingelogd moet zijn voordat u de toets doet om uw beoordeling te kunnen geven.

Correct
Q: Waarom kan het een uitdaging zijn om een pompput buiten een gebouw te installeren om grijs of zwart afvalwater van onder rioolniveau te verwijderen?
A: Een installatie met pompput vergt langere planning en installatietijd, kost meer tijd voor graafwerkzaamheden met hogere kosten daaraan gerelateerd, en een hogere initële investering.
Correct
Q: Hoe weet u of u een drainagesysteem moet aanleggen als onderdeel van uw bouwproject?
A: Door een grondig vooronderzoek uit te voeren naar de toestand van de bodem, het grondwater en de drainagesituatie van de naburige percelen.
Correct
Q: Zou u drainage rondom een gebouw aanbevelen als de bodem doorlaatbaar is en het grondwaterniveau zich boven het drainageniveau bevindt?
A: Ja
Correct
Q: Waarom is een opvoerinstallatie een optimale oplossing bij renovatie van kelders?
A: Een opvoerinstallatie is flexibel, eenvoudig te servicen, kosteneffectief, biedt bescherming tegen overstroming en is geurvrij. De installatie kan ook eenvoudig worden aangesloten op de bestaande afvoerleidingen.
Correct
Q: Wanneer is het ideaal om een opvoerinstallatie te gebruiken als druksysteem voor de verwijdering van afvalwater uit utiliteitsgebouwen?
A: Wanneer sanitaire toepassingen staan opgesteld in de kelder van een bestaand gebouw, wanneer de ruimte buiten het gebouw beperkt is, of wanneer het lastig is om graafwerkzaamheden uit te voeren.
Correct
Q: Waarom is de Grundfos MULTILIFT eenvoudig te installeren?
A: Het systeem wordt voorgemonteerd geleverd, voorzien van een vrij aanpasbare instroomopening en veel andere installatievoordelen