6 Vragen Gemiddeld

ECADEMY test

4 - Afvalwater in utiliteitsgebouwen

Deze cursustoets bevat 6 vragen kunnen altijd opnieuw beantwoord worden.

U moet alle vragen correct beantwoorden om te slagen voor de test en de cursus te voltooien.

Begin test

Vraag 1 van 6 Gemiddeld

Zou u drainage rondom een gebouw aanbevelen als de bodem doorlaatbaar is en het grondwaterniveau zich boven het drainageniveau bevindt?

Vraag 6 van 6 Gemiddeld

Tevreden met uw antwoorden?

Dien uw huidige antwoorden in en ontvang het definitieve testresultaat.

Indienen

Resultaten van de test

Gefeliciteerd. U bent geslaagd voor de test en heeft de cursus voltooid 4 - Afvalwater in utiliteitsgebouwen

Behaalde badges:

Wat voor beoordeling geeft u deze cursus?

U kunt een beoordeling aan deze cursus toevoegen. Vergeet niet dat u ingelogd moet zijn voordat u de toets doet om uw beoordeling te kunnen geven.

Ga door met trainen Ga naar MyECADEMY

Sorry. U heeft het niet gehaald 4 - Afvalwater in utiliteitsgebouwen Test deze keer

Wat voor beoordeling geeft u deze cursus?

U kunt een beoordeling aan deze cursus toevoegen. Vergeet niet dat u ingelogd moet zijn voordat u de toets doet om uw beoordeling te kunnen geven.

Correct
Q: Zou u drainage rondom een gebouw aanbevelen als de bodem doorlaatbaar is en het grondwaterniveau zich boven het drainageniveau bevindt?
A: Ja
Correct
Q: Door welke aanpak kan de hydrostatische druk van uw gebouw verminderd worden?
A: Door een stevige fundering te bouwen, het gebouw aan de ondergrond te verankeren of een drainagesysteem te installeren - of alle drie in sommige gevallen.
Correct
Q: Waarom is de Grundfos MULTILIFT eenvoudig te installeren?
A: Het systeem wordt voorgemonteerd geleverd, voorzien van een vrij aanpasbare instroomopening en veel andere installatievoordelen
Correct
Q: Waarom kan het een uitdaging zijn om een pompput buiten een gebouw te installeren om grijs of zwart afvalwater van onder rioolniveau te verwijderen?
A: Een installatie met pompput vergt langere planning en installatietijd, kost meer tijd voor graafwerkzaamheden met hogere kosten daaraan gerelateerd, en een hogere initële investering.
Correct
Q: Wanneer is het ideaal om een opvoerinstallatie te gebruiken als druksysteem voor de verwijdering van afvalwater uit utiliteitsgebouwen?
A: Wanneer sanitaire toepassingen staan opgesteld in de kelder van een bestaand gebouw, wanneer de ruimte buiten het gebouw beperkt is, of wanneer het lastig is om graafwerkzaamheden uit te voeren.
Correct
Q: Waarom is een opvoerinstallatie een optimale oplossing bij renovatie van kelders?
A: Een opvoerinstallatie is flexibel, eenvoudig te servicen, kosteneffectief, biedt bescherming tegen overstroming en is geurvrij. De installatie kan ook eenvoudig worden aangesloten op de bestaande afvoerleidingen.