Selecteren & configureren

Zorg dat uw systeem aan uw behoeften voldoet. Vind handleidingen, video's, veelgestelde vragen en gerelateerde services die u helpen bij het selecteren en configureren van uw Grundfos-systeem.

Krijg hulp bij het selecteren en configureren van uw volgende pomp met onze online hulpmiddelen

Kijk hier voor praktische handleidingen om snel en eenvoudig begeleiding en ondersteuning te vinden bij alle fasen van uw project. Ontdek een breed scala aan online technische, installatie- en bedieningshulpmiddelen en up-to-date pompontwerpinformatie die u vandaag van dienst kunnen zijn bij uw werk, en waarmee u op de lange termijn slimmer kunt werken.

Krijg antwoorden op uw vragen over deze situatie

We hebben veelgestelde vragen en hun antwoorden op één plek verzameld. Bekijk de meest gestelde vragen hieronder, of ga naar de Grundfos FAQ voor een complete lijst met antwoorden op uw vragen.

Word expert in slechts een paar klikken

Bespaar tijd in uw dagelijkse werkzaamheden door uw vaardigheden, uw know-how en uw werkzaamheden te verbeteren met het online trainingsplatform ECADEMY.

Klik op een cursus hieronder om direct met uw training te beginnen.

Een op maat gemaakte Grundfos serviceovereenkomst is voor mij gemoedsrust voor een vast bedrag

Een Grundfos serviceovereenkomst biedt u een manier waarmee u te allen tijde het onderhoud vóór kunt blijven.

Overal snelle en betrouwbare service

Met servicecentra van Grundfos in meer dan 50 landen wereldwijd, ondersteund door meer dan 600 erkende Grundfos servicepartners, zijn we nooit ver weg. Indien nodig zorgen wij ervoor dat u ook toegang heeft tot het servicepersoneel voor noodgevallen.