Kom igång med Grundfos Connect

I det här avsnittet hittar du en steg-för-steg-guide för att komma igång med Grundfos Connect. Du lär dig hur du skapar ett konto, väljer rätt hårdvara för att ansluta dina enheter och hur du skapar dina digitala tillgångar i plattformen, inklusive de initiala inställningarna.

Skapa ett konto

Vi går igenom hur du skapar ett Grundfos-konto och hur du kommer åt serviceportalen för att skapa ett Grundfos Connect-konto.

​Den här videon omfattar:

• Skapa ett personligt konto
  • Skapa ett Grundfos Connect-konto i serviceportalen
  • Försäljningsvillkor för Grundfos Connect

Val av hårdvara

Ta reda på hur du väljer rätt hårdvara för att ansluta dina enheter i EICA:s urvalsverktyg.

Den här videon omfattar: ​

• Så här får du tillgång till EICA-verktyget
  • Regionala inställningar
  • Val av hårdvara och anslutning
  • Hur du hittar rätt hårdvara för att ansluta ditt system

Serviceportal

Vi går igenom hur du skapar ditt kontos digitala infrastruktur samt hur du bjuder in användare, ger dem åtkomst till olika tillgångar och tilldelar roller. ​Du kan till och med göra detta innan du får hårdvaran.

Den här videon omfattar:

• Hur du skapar zoner och installationer
  • Bjuda in användare
  • Bevilja användaråtkomst
  • Tilldela användarroller

Profilinställningar

Vi går igenom hur du ställer in din profil i Grundfos Connect.

​Den här videon omfattar: ​

• Ställa in din profil
  • Hur du aktiverar varningsmeddelanden