Hur du registrerar enheter i Grundfos Connect

När du har skapat dina digitala tillgångar är det dags att installera anslutningsgatewayen (CIM 280 eller CIM 550). I det här avsnittet hittar du en steg-för-steg-guide till hur du installerar gatewayen, driftsätter (eller aktiverar en enhet) i Grundfos GO-appen och slutligen kontrollerar att datan tas emot på plattformen.

Hårdvaruinstallation (kommer snart)

Vi går igenom hur du installerar CIM-moduler i Grundfos hårdvara, inklusive Hydro-MPC och Dedicated Controls, MGE-motorer, LC 23x/24x-styrenheter och CIU 90X-höljen.

Den här videon omfattar:

• Hur du installerar CIM 280- och 550-gateways
  • Ansluta en antenn (för CIM 280)
  • Uppstart och LED-status

Enhetsaktivering (kommer snart)

Aktiveringen av enheter görs i Grundfos GO-appen. I den här videon går vi igenom hur du registrerar en enhet i Grundfos GO – nytt pumpverktyg.

​Den här videon omfattar:

• Var du laddar ned Grundfos GO-appen
  • Identifiering av ID-kod
  • Hur du aktiverar en enhet

Sök efterinkommande data

Ta reda på hur du kontrollerar om data flödar korrekt mellan din enhet och Grundfos Connect.

Den här videon omfattar:

• Hur du får åtkomst till en översikt över dina installationer
  • Hur du hittar detaljerad installationsinformation
  • Hur du ser till att data flödar

Starta ditt abonnemang (kommer snart)

I den här videon går vi igenom hur du aktiverar abonnemanget för dina nyligen driftsatta installationer i serviceportalen.