Hur man jämför livscykelkostnader

Spara tid på att hitta den effektivaste pumpen genom en förenklad analys av livscykelkostnader.

Se filmen och ta reda på mer om den förenklade analysen av livscykelkostnader.

Enkel analys av livscykelkostnader

Processen att beräkna och jämföra olika pumpars energieffektivitet kan ta upp dyrbar tid av din arbetsdag. I Grundfos Product Center kan du använda vår enkla kalkylator som beräknar pumpens livscykelkostnader och ser till att du väljer rätt pump.

Steg 1: Logga in för att lägga till produkter för jämförelse

Välj inloggningsknappen längst upp på sidan och logga in. När du hittat de produkter som är intressanta kan du välja dimensionering och välja artikelnummer.

Steg 2: Lägg till din produkt i ditt projekt och jämför

När du hittat en produkt som är av intresse väljer du "lägg till för att jämföra" i det övre högra hörnet.

Steg 3: Jämför produkterna

Välj "Jämför produktvarianter" för att hitta de produkter du har lagt till. Klicka sedan på knappen "Jämför produktvarianter". Klicka på livscykelkostnaden och markera att du vill jämföra produkterna med hänsyn till dess energiförbrukning.