Wat wij doen:

Wij transporteren en transformeren water en andere vloeistoffen via intelligente, duurzame en energiezuinige oplossingen voor gebruik in gebouwen, industrie en nutsvoorzieningen.

Innovatie is altijd de drijvende kracht achter Grundfos geweest. Met onze expertise op het gebied van wateroplossingen en digitale innovatie stellen wij onze partners en klanten in staat om water te transporteren voor alle klantsegmenten.

Aan de kern van deze oplossingen ligt een breed scala aan producten en diensten die de norm stellen voor zuinigheid, betrouwbaarheid en connectiviteit.

Commercial Building Services

De afdeling Commercial Buildings Services maakt bedrijfspanden slimmer en duurzamer met betrouwbare en hightechproducten, -oplossingen en -diensten die bijdragen aan meer comfort en energiezuinigheid.

Commercial Buildings Services spitst zich toe op het optimaliseren van werk-, recreatie- en leefruimtes en biedt oplossingen voor o.a. airconditioning, recirculatie van warm water, afvalwater, brandbeveiliging, waterdrukverhoging, verwarming en waterdesinfectie.

Domestic Building Services

De divisie Domestic Building Services biedt woningbezitters de meest aantrekkelijke oplossingen voor duurzame woningen en woongemak, met enkele van 's werelds meest energiezuinige pompen en oplossingen voor woningen.

Domestic Building Services ontwikkelt, produceert en verkoopt kleinere huishoudelijke pompen en oplossingen voor eengezinswoningen en woongebouwen voor zes huishoudelijke toepassingen: verwarming, HVAC OEM, huishoudelijk warm water, drukverhoging, drainage en afvalwater.

Industry

De divisie Industry is toonaangevend op het gebied van duurzame industriële oplossingen. Wij helpen klanten en eindgebruikers hun water- en klimaatambities te realiseren en de productie te maximaliseren.

Industry levert een breed scala aan topoplossingen en -diensten op basis van pomp- en waterbehandelinginstallaties. Hiermee worden industriële installaties en processen op het gebied van bijvoorbeeld waterzuivering, -hergebruik, systeemintegratie, energie- en procesoptimalisatie en vloeistofsamenstellingen geoptimaliseerd.

Water Utility

De divisie Water Utility werkt aan een duurzame toekomst en komt tegemoet aan de groeiende vraag naar schoon en veilig water door waterbeheer te transformeren: van drinkwater tot afvalwater en van de gemeenschappen tot irrigatie.

Samen met het hele ecosysteem creëert Water Utility intelligente, duurzame pompen en oplossingen op zonne-energie die zijn gericht op het optimaliseren van waterbeheer op het gebied van grondwater en irrigatie, distributie, afvalwaterverzameling en -transport, en wateropname.

Een kijkje in de keuken bij Grundfos: ontdek hoe we wereldwijd stromend water bevorderen en stimuleren via intelligente, duurzame en energiezuinige oplossingen voor woningen, bedrijfspanden, de industrie en nutsvoorzieningen.