Commercial Building Services

Slimme oplossingen en installaties voor toekomstgerichte bedrijfsgebouwen


Bedrijfsgebouwen geoptimaliseerd voor nu en in de toekomst

Ziekenhuizen, flatgebouwen, luchthavens en kantoren. Op al deze plekken staan leefgemak en zuinigheid voorop, of het nou gaat om verwarming, ventilatie, airconditioning of watertoepassingen.

Grundfos Commercial Building Services is gespecialiseerd in energiezuinige gebouwen en vertegenwoordigd op vijf continenten. We bedienen een breed scala klanten met betrouwbare, geavanceerde producten, oplossingen en diensten als energie- en systeemoptimalisatie.

Ongekend comfort en rendement

Met onze slimme decentrale pompen, aandrijvingen, sensoren en software brengen we innovatie in de traditionele klep- en regeltechniek. Om energie te besparen en HVAC-installaties in utiliteitsgebouwen te optimaliseren. Maar vooral voor meer comfort en minder (onverwachte) uitgaven.

Toekomstgerichte gebouwen

Zuinige pomplossingen kunnen wereldwijd significante besparingen realiseren. Het resultaat? Beter presterende gebouwen, meer comfort, grotere waterveiligheid en een gezondere planeet.

Een oplossing voor elke toepassing

Van hotels en ziekenhuizen tot kantoortorens en luchthavens, elk bedrijfsgebouw heeft zijn eigen speciale eisen.

Wij helpen om duurzame, comfortabele en (energie)zuinigere werkplekken te creëren.

Blijf op de hoogte

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste technologiesche ontwikkelingen, van onze oplossingen, producten en toepassingen.