Energie optimalisatie maakt een wereld van verschil

Wij geloven dat een wereld met energie optimalisatie een betere wereld is voor iedereen.

Wist je dat het vervangen van slechts één oude pomp evenveel CO₂-uitstoot kan schelen als 3 auto's per jaar? Bovendien kan de CO₂-uitstoot van een gebouw nog meer omlaag door verder te kijken dan individuele componenten en door de efficiëntie van het hele HVAC-systeem te optimaliseren.

Wanneer je bestaande oplossingen vervangt door efficiënte, geoptimaliseerde systemen, levert dat niet alleen energie- en kostenbesparingen en groenere gebouwen op, het brengt ook meer betrouwbaarheid en comfort.

Maak de weg vrij voor een groenere toekomst met
Grundfos Energy Optimisation: bekijk de video en download onze brochure voor meer informatie.

Vergroen je gebouwen

Ontdek energie optimalisatie mogelijkheden voor de gebouwen waar je mee werkt. Download de brochure. 

Op ontdekkingsreis in een wereld van energiebesparing

In 'A World of Energy Savings' staan inspirerende verhalen van bedrijven over de hele wereld die enorme energiebesparingen wisten te realiseren in hun gebouwen door simpelweg hun processen te optimaliseren met behulp van Grundfos Energy Checks
en Energy Audits.

Zo bespaart een groot hotel in Dubai ruim € 50.000 per jaar door verbetering van één enkele pomp en zorgde de upgrade van twaalf pompen in een ziekenhuis voor een besparing van meer dan € 25.000 per jaar. En dat met een terugverdientijd van minder dan twee jaar.

Services waarmee je energie kunt besparen

Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Maak een afspraak voor een Energy Check of Energy Audit

Er is altijd een Grundfos specialist in de buurt die je kan helpen je energieverbruik te optimaliseren. Als je een vrijblijvend adviesgesprek wilt over je volgende project, of een afspraak voor een Energy Check of Audit: vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.

 

Grundfos ECADEMY

De kosten van pompen is meer dan alleen de aanschafprijs. Ook het onderhoud en vooral het energieverbruik zijn belangrijke factoren in het bepalen van de kosten van een pomp of pompsysteem gedurende de levensduur.

Leer meer over het concept en factoren die de totale kosten bepalen en zie voorbeelden hoe de Life Cycle Cost veranderd met verschillende oplossingen in de module ‘Life Cycle Cost’.