Artikel

Slimme installaties: automatisering, bediening op afstand en monitoring

Als u werkt met meerdere overdrachtspompen op verschillende locaties, kan het een flinke uitdaging zijn om zonder de juiste communicatie-interface alles soepel te laten verlopen. Wij bieden decentrale oplossingen waarmee verschillende componenten onderling kunnen communiceren, zodat u op afstand alle onderdelen van uw installatie beheert. Zo borgt u 100% betrouwbaarheid en ontzorgt u uw klanten volledig.

U vindt alle informatie die u nodig heeft in onze systeemintegratietool, waardoor u tijd bespaart en meer waarde toevoegt voor uw klant. Selecteer de pomp en het BUS-protocoltype om meer te weten te komen over de communicatiemodules en andere informatie, zoals resource-bestanden, aansluitschema’s en zelfs programmeervoorbeelden.

Een wereld aan informatie binnen handbereik

Vind binnen een paar klikken alle pompinformatie die u nodig heeft om uw installatie op afstand te bewaken en bedienen.

Op deze 5 manieren voegt u waarde toe met de juiste watertransportinstallatie

Wij weten maar al te goed dat elke koelinstallatie uniek is en gaan daarom graag met u in gesprek over uw specifieke uitdaging. Maak een afspraak met een van onze consultants voor een vrijblijvend gesprek over manieren om uw bedrijfsvoering en systeemopbouw te verbeteren.