Whitepaper

Breid uw aanbod uit: Bied ook monitoring en onderhoud aan uw klanten

De pompen die verantwoordelijk zijn voor het aanvoeren en transporteren van water binnen een fabriek zijn vaak moeilijk te bereiken, waardoor monitoring en onderhoud zelfs met digitale oplossingen een heel karwei blijft. Door uw dienstaanbod te verbreden en uw klanten te ontzorgen met monitoring en onderhoud, creëert u een echte win-win-situatie.

Wij stellen u in staat de bedrijfsvoering van uw klanten te optimaliseren aan de hand van effectieve monitoring en onderhoud. Met Grundfos iSOLUTIONS biedt u uw klanten real-time monitoring, regeling op afstand, foutvoorspelling en optimalisatie. Zo verbreedt u uw aanbod en blijft u de concurrentie een stap voor.

Wil u uw dienstaanbod uitbreiden?

Breid uw dienstaanbod uit en blijf de concurrentie een stapje voor door uw klanten ook met monitoring en onderhoud te ontzorgen

 

Ontdek de mogelijkheden van iSOLUTIONS.

Vul onderstaand formulier in en ontvang de Grundfos iSOLUTIONS brochure.

Op deze 5 manieren voegt u waarde toe met de juiste watertransportinstallatie

Wij weten maar al te goed dat elke koelinstallatie uniek is en gaan daarom graag met u in gesprek over uw specifieke uitdaging. Maak een afspraak met een van onze consultants voor een vrijblijvend gesprek over manieren om uw bedrijfsvoering en systeemopbouw te verbeteren.