Artikel

Ontwerptool voor mixer en beluchting om te kunnen voldoen aan jouw eisen wat betreft systeem en proces

Het bepalen van het juiste type, aantal en formaat mixers is cruciaal voor elk biologisch zuiveringsproces. Daardoor is de menging in het biologische proces homogeen en op de juiste snelheid, waardoor geen vaste deeltjes kunnen neerslaan. 

Voor de zuivering van industrieel afvalwater via diverse behandelingen, zoals CAS, MBR en MBBR, moet nauwkeurig worden gekeken naar het mengen en de doorstroming, die bepalend zijn voor de verschillende tankvormen.

Wanneer je niet over de juiste tools en kennis beschikt, moet je dit handmatig doen, zoals de datasheet bekijken en de omvang en afmetingen controleren. Vervolgens moet je het volledige systeem met de hand ontwerpen. Bij Grundfos maken we op maat gemaakte mixerconfiguraties, waardoor je de soort, het aantal en de positie van de mixer naar eigen wens kunt kiezen.

We kunnen ook geavanceerdere CFD-modellen bieden, voor nauwkeurige en volledige mixprocessen, inclusief een combinatietank voor mixen en beluchten.

Deskundige hulp nodig bij een vraag over mixers en beluchting?

Neem vandaag nog contact op om hulp te krijgen van onze experts bij het ontwerp van jouw mixer- en beluchtingsysteem.

De voordelen van onze geavanceerde technologie op het gebied van biologische zuivering

Veel besparingen bij elkaar kunnen oplopen tot grotere marges. Maak een afspraak met een van onze consultants voor een vrijblijvend gesprek over manieren om je bedrijfsvoering en systeemopbouw te verbeteren.