Instructiehandleiding

Hoe integreer je MIXIT in jouw automatiseringssysteem?

Een gebouwbeheersysteem (GBS) of gebouwautomatiseringssysteem (GAS) stelt je in staat om systemen in jouw gebouw te regelen, monitoren en optimaliseren. Bijvoorbeeld HVAC, licht, stroom, brandveiligheid, beveiliging etc.  De CONNECT upgrade maakt het mogelijk om MIXIT eenvoudig aan te sluiten op een GBS/GAS via de ingebouwde fieldbus, die geschikt is voor zowel BACnet als Modbus.

Voordelen van het aansluiten van MIXIT op jouw GBS

MIXIT is eenvoudig te integreren dankzij de ingebouwde connectiviteit en de ingebouwde temperatuurregelaar, die slechts één verbinding nodig heeft voor het volledige systeem. Je krijgt hiermee toegang tot allerlei nuttige gegevens die jouw systeem nog slimmer maken.

Voordelen:

- Snelle, eenvoudige integratie met slechts één verbinding

- Geen subregelaars nodig: MIXIT is een intelligente temperatuurregelaar

- Energieoptimalisatie is makkelijk dankzij 100+ datapunten

- Ingebouwde fallback-functie voorkomt uitvallen

Grundfos EICA: de slimme selectietool voor EICA technici

De Grundfos EICA tool biedt EICA technici uitgebreide en nuttige informatie over de integratie van pompen in SCADA & GBS systemen door middel van datacommunicatie.

Op zoek naar meer documentatie over MIXIT?

Download onze ModBus en BACnet documentatie en handleiding voor het integreren van MIXIT in een automatiseringssysteem.

BACnet IP documentatie voor MIXIT

Dit functioneel profiel gaat ervan uit dat de lezer bekend is met het opstarten en programmeren van BACnet apparaten. De lezer wordt verwacht te beschikken over basiskennis met betrekking tot BACnet protocollen en technische specificaties. Er wordt ook van uitgegaan dat er een bestaand BACnet IP netwerk aanwezig is.

BACnet MS/TP documentatie voor MIXIT

Dit functioneel profiel gaat ervan uit dat de lezer bekend is met het opstarten en programmeren van BACnet apparaten. De lezer wordt verwacht te beschikken over basiskennis met betrekking tot BACnet protocollen en technische specificaties. Er wordt ook van uitgegaan dat er een bestaand BACnet MS/TP netwerk aanwezig is.

Modbus RTU documentatie voor MIXIT

Dit functioneel profiel gaat ervan uit dat de lezer bekend is met het in bedrijf stellen en programmeren van Modbus apparaten. De lezer wordt verwacht te beschikken over basiskennis met betrekking tot Modbus protocollen en technische specificaties. Er wordt ook van uitgegaan dat er een bestaand Modbus RTU netwerk aanwezig is.

ModBUS TCP documentatie voor MIXIT

Dit functioneel profiel gaat ervan uit dat de lezer bekend is met het in bedrijf stellen en programmeren van Modbus apparaten. De lezer wordt verwacht te beschikken over basiskennis met betrekking tot Modbus protocollen en technische specificaties. Er wordt ook van uitgegaan dat er een bestaand Modbus TCP netwerk aanwezig is.

MIXIT integratiehandleiding

Dit document beschrijft hoe je MIXIT integreert in een automatiseringssysteem via of Modbus of BACnet veldbusprotocollen.

Veelgestelde vragen over MIXIT integratie

Dit document geeft antwoord op veelgestelde vragen over het integreren van MIXIT in een automatiseringssysteem.

Meer weten over MIXIT?

Heb je nog vragen over MIXIT of wil je hulp bij het ontwikkelen van een toepassing met MIXIT? Vul het formulier in en een van onze experts neemt contact met je op.