Installera och driftsätta ditt MIXIT-system

Installation och driftsättning förenklas avsevärt tack vare det sätt vi har kunnat reducera MIXIT-lösningen till två komponenter. Dessutom har vi skapat en användarvänlig installation och drift. Shuntgrupper kan placeras både horisontellt och vertikalt, och vid installation av styrenheten är totalt åtta olika arrangemang möjliga på grund av versionerna med antingen vänster eller höger port för returanslutningen.

Shuntgruppslösningen som förändrar allt

Oavsett om du är entreprenör, anläggningschef eller installatör gör 50 % snabbare installation och driftsättning garanterat skillnad. Lämplig för uppvärmning eller kylning, liten eller stor skala, det finns en MIXIT för varje jobb. Kolla in videon för att ta reda på mer.

Hur gjorde vi det lättare?

MIXIT har en enkel och intuitiv display som gör det enkelt att driftsätta direkt på själva enheten. Driftsättning av MIXIT är dock bekvämast med hjälp av konfigurationsguiden i appen Grundfos GO Remote.

Enkel driftsättning med Grundfos GO Remote

Eftersom alla komponenter kommer från en enda leverantör är driftsättning och integrering enklare än någonsin. Med appen Grundfos GO Remote guidas du genom den enkla driftsättningsprocessen, och du kan slutföra jobbet på halva tiden.

Var får jag Grundfos GO?

Grundfos GO gör det enkelt att på distans säkerställa enkel och tillförlitlig installation, driftsättning och underhåll samt spara tid på rapportering. Det är en app du hämtar till din smartphone eller surfplatta, så sök antingen i din appbutik eller klicka på länken nedan.

Vill du ha mer information om MIXIT?

Har du ytterligare frågor om MIXIT eller vill du ha hjälp med att utveckla en MIXIT-applikation? Fyll bara i formuläret så återkommer en av våra experter till dig inom kort.