Övervakningslösningar för MIXIT-systemet

MIXIT levereras med en kostnadsfri övervakningslösning på Grundfos BuildingConnect, som erbjuder kart- och schemaöversikt, temperatur, ventilöppning, enkelt larm och annan systeminformation. All information finns i vår intuitiva och användarvänliga plattform Grundfos BuildingConnect. Dessutom kan din MIXIT enkelt uppgraderas till en professionell version som inkluderar tillgång till fullständig övervakning, fjärrstyrning, trenddata, analyser, insiktsfulla larm och användarhantering.

Det finns ett komplett utbud av övervakningsalternativ för din MIXIT-lösning

Välj den som är bäst för din installation.

BuildingConnect är gratis

Din MIXIT levereras med en gratis övervakningslösning på BuildingConnect. Funktionalitet som ingår är:

• Plattformsfunktioner
  • Översikt över karta och lista
  • Plats och schematisk vy
  • Kontoinställningar
  • Produktinformation
  • 10 datapunkter
  • Grundläggande larm
  • En användare

BuildingConnect Professional

När du uppgraderar till BuildingConnect Professional får du:

• Allt som ingår i gratisversionen
  • 25+ datapunkter
  • Avancerade larm
  • Fjärrstyrning
  • Trenddata
  • Analyser
  • Flera användare

FieldBus-integration

Lås upp den inbyggda fältbussanslutningen och få tillgång till mer än 100 datapunkter såsom temperaturer, flöde, effekt/energi, balanseringsbegränsare etc. med CONNECT-uppgradering.

BACnet och Modbus är tillgängliga som både seriell och IP.

Jämför dina BuildingConnect-alternativ

Varje MIXIT levereras med BuildingConnect gratis, men du får många fler alternativ när du uppgraderar till BuildingConnect Professional. Ladda ner vår broschyr för att få en överblick över fördelarna.

Det är enkelt att uppgradera din kostnadsfria BuildingConnect till Professional

Uppgraderingen av MIXIT görs smidigt, du kan antingen uppgradera till Grundfos BuildingConnect Professional genom en CONNECT-uppgradering direkt i appen eller logga in på BuildingConnect-plattformen. Det finns inget behov av att uppgradera hårdvaran eller något annat. Köp bara en uppgradering och kom igång med all extra data och analyser omedelbart.

Möjligheter med larmen

När du uppgraderar till BuildingConnect Professional får du ett bredare utbud av möjligheter med larmen. Den innehåller larmkoder och åtgärder samt larmaviseringar via SMS/e-post.

Vill du ha mer information om MIXIT?

Har du ytterligare frågor om MIXIT eller vill du ha hjälp med att utveckla en MIXIT-applikation? Fyll bara i formuläret så återkommer en av våra experter till dig inom kort.