Whitepaper

Complete serie van alle pomptypen voor industrieel effluent

Wat de pH-waarde, temperatuur of samenstelling van het afvalwater ook is, Grundfos heeft een groot aanbod aan pomptypen waarmee bijna alles kan, van modulariteit in keuze voor materialen tot productkwaliteiten.

Voor een betrouwbare verpomping van afvalwater is een zorgvuldige keuze van pompen en systemen nodig. Roest, uitval door verhitting, verstopping en vastlopen zijn veelvoorkomende problemen bij verpomping van industrieel afvalwater.

Afvalwater uit de industrie is vaak agressief door een combinatie van hoge temperaturen, extreme pH-waardes en hoge niveaus van chemicaliën en zouten. Door de juiste materialen te gebruiken, bijvoorbeeld roestvrij staal in hydraulische onderdelen of waaiers, is uitval van de pomp te voorkomen.

 

In bovenstaande tabel kun je zien welke samenstelling afvalwater meestal heeft in diverse industrieën en wat dat betekent voor de keuze van pompen voor industrieel effluent.

Voor het ontwerp van goede systemen en kant-en-klare installaties is de keuze van de juiste pomp cruciaal. Dankzij het grote aanbod kan Grundfos aan alle eisen van OEM's voldoen. Wij hebben de materialen, capaciteiten en prestaties die jij nodig hebt.

Wij hebben een groot aanbod aan productversies Download de pdf hieronder om meer te ontdekken over de verschillende opties waaruit je kunt kiezen, afhankelijk van je wensen.

Bij Grundfos willen we dat jij de juiste pomp vindt voor al je projecten op het gebied van industrieel afvalwater. Download onze brochure en ontdek hoe je de juiste pomp kiest.

Veel besparingen bij elkaar kunnen oplopen tot grotere marges. Maak een afspraak met een van onze consultants voor een vrijblijvend gesprek over manieren om je bedrijfsvoering en systeemopbouw te verbeteren.