Whitepaper

Zeer efficiënte pompoplossingen waarmee je kan voldoen aan alle duurzaamheidseisen

Met onze oplossingen kan jij ervoor zorgen dat jouw klanten voldoen aan de steeds strengere duurzaamheidseisen, zowel nationaal als internationaal.

SE/SL-pompen zijn zeer efficiënt met hun IE-3-compatibele onderdelen, waardoor hun totale energieverbruik tot een minimum beperkt blijft. De pompen uit de SE- en SL-series zijn na gebruik makkelijk te onderhouden en hun prestaties en efficiëntieniveau is weer op het oude fabrieksniveau terug te brengen.

De industriële afvalwaterpompen van Grundfos zijn verkrijgbaar met een S-tube-waaier, voor een optimale efficiëntie van de pomp. Door de S-tube is de hydraulische efficiëntie groter dan van andere waaiers voor afvalwater, zonder in te boeten aan vrije doorgang voor deeltjes. Dit levert de laagste levensduurkosten op, een probleemloze werking en de beste preventie voor verstoppingen.

Een S-tube waaier van Grundfos en de grote hydraulische efficiëntie naast een uitgebreidere bedrijfscurve.

Zo kan de keuze voor het juiste materiaal de levensduur van een pomp verlengen

Lees onze whitepaper over de keuze van het beste materiaal voor verschillende afvalwatertoepassingen.

Ontdek meer over de NBGE VORTEX-serie

De NBGE SuperVortex-waaier is geschikt voor fertigatie van waterzuivering, besturing en digitaal grondwaterbeheer en andere toepassingen. 

Ontdek meer over de NKGE VORTEX-serie

De NKGE SuperVortex-waaier is geschikt voor commercieel afvalwater, zuivering en hergebruik van industrieel afvalwater en afvalwatertransport.

Veel besparingen bij elkaar kunnen oplopen tot grotere marges. Maak een afspraak met een van onze consultants voor een vrijblijvend gesprek over manieren om je bedrijfsvoering en systeemopbouw te verbeteren.