Artikel

Kies een doseerpakket dat precies aansluit op uw behoeften en ook nog eens eenvoudig kan worden ingebouwd

Met een voorgemonteerd Grundfos doseersysteem bent u minder tijd kwijt aan ontwerpprocessen: al onze producten zijn volledig getest en gebruiksklaar.

We bieden zeer uitgebreide optiepakketten: van doseertanks en mobiele doseerstations tot modulaire doseerskids. Kies tussen gemakkelijk zelf te installeren of volledig gebruiksklare installaties.

U kunt de Grundfos DDA digitale doseerpomp of verscheidene manieren via BUS integreren in uw besturingssysteem. Zo houdt u op afstand volledige controle in handen via uw bestaande centrale. 

En als u geen volledig nieuw systeem wilt afnemen, kunt u ook gewoon individuele onderdelen uitzoeken. Maak uw keuze uit een breed spectrum accessoires die perfect passen bij uw sub-systeem en profiteer van een veilige, extreem efficiënte oplossing.

Ontdek onze doseersystemen

De integrale doseersystemen zijn speciaal ontworpen als totaaloplossingen die net zo goed en betrouwbaar presteren als onze losse doseerpompen.

Een wereld aan informatie binnen handbereik

Vind binnen een paar klikken alle pompinformatie die u nodig heeft om uw installatie op afstand te bewaken en bedienen.

De 3 grootste voordelen van onze geavanceerde technologie op het gebied van chemische zuivering

Met de geavanceerde technologie van Grundfos zijn u en uw klanten klaar voor de toekomst en rekent u af met complexiteit in de keten. Profiteer van de technische kennis en specialistische ondersteuning van Grundfos en drie specifieke voordelen op het gebied van chemische zuivering.

Klik op de onderstaande voordelen om precies te weten te komen hoe we u kunnen helpen.

Veel besparingen bij elkaar kunnen oplopen tot grotere marges. Maak een afspraak met een van onze consultants voor een vrijblijvend gesprek over manieren om uw bedrijfsvoering en systeemopbouw te verbeteren.