Artikel

Help uw klanten slimmer te en geld te besparen

De Grundfos DDA-FCM digitale doseerpomp biedt ongeëvenaarde nauwkeurigheid en is een koploper op het gebied van prestaties, nauwkeurigheid en onderhoud. Met deze eenvoudige oplossing heeft u minder externe onderdelen nodig, waardoor u en uw klanten ongelofelijk veel tijd en geld besparen. 

De Grundfos DDA-FCM digitale doseerpomp meet het huidige verbruik en doseert precies genoeg chemicaliën op basis van de huidige vereisten. De pomp detecteert lekkages en ondermaatse prestaties en voert automatisch de nodige aanpassingen uit of stuurt een waarschuwing. De gebruiker betaalt daarom alleen voor daadwerkelijk gebruik en heeft geen last van verspilling of slechte prestaties.

Deze pomp heeft slechts één keer per twee jaar een onderhoudsbeurt nodig en is daarmee de perfecte manier om klanten te ontzorgen.  Het is een zelf-aansturende, zelf-lerende, en zelf-verbeterende pomp die vanaf dag één uw chemische zuiveringsproces optimaliseert.

Leer meer over de FlowControl Measurement-module en hoe uw klanten kunnen profiteren van intelligente debietregeling .

Worden uw klanten beperkt door ouderwetse pomptechnologie?

Grundfos heeft de oorlog verklaard aan verouderde pomptechnologie en vecht terug met intelligente pompoplossingen. Bekijk nu de video om meer te weten te komen.

De 3 grootste voordelen van onze geavanceerde technologie op het gebied van chemische zuivering

Met de geavanceerde technologie van Grundfos zijn u en uw klanten klaar voor de toekomst en rekent u af met complexiteit in de keten. Profiteer van de technische kennis en specialistische ondersteuning van Grundfos en drie specifieke voordelen op het gebied van chemische zuivering.

Klik op de onderstaande voordelen om precies te weten te komen hoe we u kunnen helpen.

Veel besparingen bij elkaar kunnen oplopen tot grotere marges. Maak een afspraak met een van onze consultants voor een vrijblijvend gesprek over manieren om uw bedrijfsvoering en systeemopbouw te verbeteren.