Artikel

Reken af met complexiteit en optimaliseer prestaties met een nauwkeurige digitale doseerpomp

De Grundfos DDA digitale doseerpomp biedt ongekende nauwkeurigheid en presteert geweldig met gassen (bv. natriumhypochloriet en waterstofperoxide) die vaak voor problemen zorgen bij traditionele diafragmapompen. Dit is geen probleem voor de Grundfos DDA digitale doseerpomp, die automatisch wordt gespoeld om de ophoping van gassen tegen te gaan, zelfs in stand-bymodus.

U kunt er ook voor kiezen om FCM debiet- en druksensoren in de DDA-pompen in te bouwen, waardoor u minder externe onderdelen nodig heeft. De pomp kijkt naar de installatie als geheel in plaats van alleen de pomp zelf. Zo corrigeert hij automatisch alle afwijkingen om de meest nauwkeurige en betrouwbare resultaten te garanderen.

De oplossing meet moeiteloos druk en de huidige dosering en stuurt onmiddellijk een waarschuwing als er een probleem of afwijking wordt gedetecteerd. Hiermee is de Grundfos DDA-pomp werkelijk anders dan standaard doseerpompen, die gebruik moeten maken van externe debietmeters, drukschakelaars en andere instrumenten om lekkages op te sporen.

In deze ECADEMY-cursus maakt u kennis met digitale dosering en hoe het in verschillende toepassingen wordt gebruikt. U maakt ook kennis met FlowControl Measurement en hoe u digitale dosering optimaliseert.

De 3 grootste voordelen van onze geavanceerde technologie op het gebied van chemische zuivering

Met de geavanceerde technologie van Grundfos zijn u en uw klanten klaar voor de toekomst en rekent u af met complexiteit in de keten. Profiteer van de technische kennis en specialistische ondersteuning van Grundfos en drie specifieke voordelen op het gebied van chemische zuivering.

Klik op de onderstaande voordelen om precies te weten te komen hoe we u kunnen helpen.

Veel besparingen bij elkaar kunnen oplopen tot grotere marges. Maak een afspraak met een van onze consultants voor een vrijblijvend gesprek over manieren om uw bedrijfsvoering en systeemopbouw te verbeteren.