Artikel

Profiteer van slimme installaties en krijg toegang tot automatisering, bediening op afstand en monitoring

Zonder de juiste communicatie-interface kan het nogal een uitdaging zijn om een installatie op afstand te regelen en monitoren. Met onze decentrale onderdelen kunnen onderdelen eenvoudig onderling communiceren, zodat uw klanten gemakkelijk hun installaties op afstand kunnen regelen en in de gaten kunnen houden Zo genieten zij van gemoedsrust en perfecte betrouwbaarheid.

Alle informatie die u nodig heeft staat klaar in onze integratietool, en de tijd die u overhoudt gebruikt u om uw klanten nog beter van dienst te zijn. Selecteer de pomp en het BUS-protocoltype om meer te weten te komen over de communicatiemodules en andere informatie, zoals resource-bestanden, aansluitschema’s en zelfs programmeervoorbeelden.

Een wereld aan informatie binnen handbereik

Vind binnen een paar klikken alle pompinformatie die u nodig heeft om uw installatie op afstand te bewaken en bedienen.

De 4 grootste voordelen van onze geavanceerde technologie op het gebied van fysische zuivering

Met de geavanceerde technologie van Grundfos zijn u en uw klanten klaar voor de toekomst en rekent u af met complexiteit in de keten. Profiteer van de technische kennis en specialistische ondersteuning van Grundfos en vier specifieke voordelen op het gebied van chemische zuivering.

Klik op de onderstaande voordelen om precies te weten te komen hoe we u kunnen helpen.

Veel besparingen bij elkaar kunnen oplopen tot grotere marges. Maak een afspraak met een van onze consultants voor een vrijblijvend gesprek over manieren om uw bedrijfsvoering en systeemopbouw te verbeteren.