Artikel

Bied uw klanten slimme oplossingen waarmee ze tot wel 70% minder energie kwijt zijn per kuub water

Om zeker te zijn van een betrouwbare bron gezuiverd water heeft u een goedwerkende RO-installatie (Omgekeerde Osmose) nodig. Voor lagedrukinstallaties tot 15 bar zijn gestandaardiseerde intelligente RO-pakketten beschikbaar voor allerlei industrieën waar betrouwbare waterkwaliteit voorop staat, zoals bv. de levensmiddelensector, farmaceutica, spuiterijen en wasstraten. 

Door gebruik te maken van Grundfos-onderdelen helpt u klanten eenvoudige, compacte installaties bouwen. De electropompen met variabel toerental zijn daarbij ook nog eens veel zuiniger. 

U kunt RO-installaties naar een nog hoger plan tillen door gebruik te maken van een totaaloplossing bestaande uit een CRIE-pomp, een slimme digitale DDA, directe sensoren, monitoring op afstand en andere slimme onderdelen waarmee uw klanten hun rendement een boost geven.

Het in het VK gevestigde Industrial Water Equipment zette Grundfos iSOLUTIONS in om haar waterzuivering op basis van omgekeerde osmose duurzamer en zuiniger te maken. Lees hier het hele klantverhaal.

De 4 grootste voordelen van onze geavanceerde technologie op het gebied van fysische zuivering

Met de geavanceerde technologie van Grundfos zijn u en uw klanten klaar voor de toekomst en rekent u af met complexiteit in de keten. Profiteer van de technische kennis en specialistische ondersteuning van Grundfos en vier specifieke voordelen op het gebied van chemische zuivering.

Klik op de onderstaande voordelen om precies te weten te komen hoe we u kunnen helpen.

Veel besparingen bij elkaar kunnen oplopen tot grotere marges. Maak een afspraak met een van onze consultants voor een vrijblijvend gesprek over manieren om uw bedrijfsvoering en systeemopbouw te verbeteren.