Artikel

Een volledig geoptimaliseerde, uitermate betrouwbare, gebruiksvriendelijke installatie voor fysische waterzuivering

Grundfos iRO iSOLUTIONS maakt RO-installaties (Reverse Osmosis, RO - Omgekeerde Osmose, OO) slimmer dan ooit door middel van maximaal rendement en de beste verbruik/zuiveringsratio, en verkleint tegelijkertijd ook de voetafdruk van de gehele installatie.

Deze standaardpakketten bevatten de belangrijkste onderdelen en zijn geschikt voor een breed scala aan werkpunten, waardoor u met minder leveranciers hoeft te werken en minder onderdelen op voorraad houdt. Kortom: u vindt alles onder een dak, waarmee u de keten en leveranciersbeheer eenvoudig houdt zonder aan rendement in te boeten.

Met Grundfos iRO-pakketten profiteert u ook van optimale instellingen, kortere productietijden en lagere montage- en aansluitkosten, mede dankzij de hogesnelheidsmotor. Met de pakketten bouwt u binnen een handomdraai een RO-installatie die direct zijn waarde bewijst.

Klik op de onderstaande link om meer te weten te komen over de voordelen van RO-pakkketen.

Interesse in onze standaardpakketten met Grundfosonderdelen?

Met onze standaardpakketten voor slimme RO-installaties en volledig geconfigureerde applicatie-instellingen heeft u direct alles wat u nodig heeft om een RO-installatie op te bouwen.

De 4 grootste voordelen van onze geavanceerde technologie op het gebied van fysische zuivering

Met de geavanceerde technologie van Grundfos zijn u en uw klanten klaar voor de toekomst en rekent u af met complexiteit in de keten. Profiteer van de technische kennis en specialistische ondersteuning van Grundfos en vier specifieke voordelen op het gebied van chemische zuivering.

Klik op de onderstaande voordelen om precies te weten te komen hoe we u kunnen helpen.

Veel besparingen bij elkaar kunnen oplopen tot grotere marges. Maak een afspraak met een van onze consultants voor een vrijblijvend gesprek over manieren om uw bedrijfsvoering en systeemopbouw te verbeteren.