Artikel

Integrale, slimme pompoplossing met ingebouwde sensoren & bediening

Grundfos produceert meerdere zogeheten e-pompen die allemaal beschikken over Grundfos MGE-motoren met een ingebouwde frequentieomvormer. Door deze e-pompen in uw installatie in te bouwen profiteert u van een lagere ecologische voetafdruk en lagere productiekosten en materiaalkosten dan bij vergelijkbare pompoplossingen met een externe frequentieomvormer.

Daar komt bij dat de variabele toerentalregelaars van Grundfos meer doen dan alleen het toerental regelen. Zo kunnen ze worden gebruikt voor taken en processen waar normaliter een PLC voor nodig zou zijn, waardoor u overblijft met een eenvoudigere installatie.

Maar MGE-motoren hebben nog meer functies en voordelen. Als er geen e-pomp beschikbaar is voor de specifieke toepassing die u voor ogen heeft, kunt u de driefasige industriële motoren van Grundfos ook via slimme pompen regelen. Meer weten? Bekijk de technische informatie in de handleiding en op het informatieblad. 

Download de brochure om in de technische details te duiken en meer te leren over Grundfos pompen die uitgerust zijn met MGE-motoren.

De 4 grootste voordelen van onze geavanceerde technologie op het gebied van fysische zuivering

Met de geavanceerde technologie van Grundfos zijn u en uw klanten klaar voor de toekomst en rekent u af met complexiteit in de keten. Profiteer van de technische kennis en specialistische ondersteuning van Grundfos en vier specifieke voordelen op het gebied van chemische zuivering.

Klik op de onderstaande voordelen om precies te weten te komen hoe we u kunnen helpen.

Veel besparingen bij elkaar kunnen oplopen tot grotere marges. Maak een afspraak met een van onze consultants voor een vrijblijvend gesprek over manieren om uw bedrijfsvoering en systeemopbouw te verbeteren.