Artikel

Minder tijd kwijt aan onderdeelkeuze en makkelijk te vinden documentatie voor uw klanten

Het snel, gemakkelijk en nauwkeurig kiezen van de juiste onderdelen is cruciaal voor een optimaal werkende koeltoren en een soepel, efficiënt proces. En met onze gemakkelijk te vinden documentatie voor elk onderdeel – ongeacht de locatie en taal van uw klanten – ligt dit allemaal binnen handbereik.

Versimpel uw Ontwerp- en productiecyclus met het Grundfos Product Center en stel al uw oplossingen online samen wanneer het u uitkomt. De configuratietools brengen u nog dichterbij perfecte dimensionering. En daarnaast is het Grundfos Product Center ook nog een integraal platform waarop u pompgegevens en -informatie vindt, documentatie en handleidingen downloadt, en certificeringen, CAD-tekeningen, pompgrafieken en BIM- of 3D-modellen opzoekt voor uw installatie en gebouw.

Maak optimaal gebruik van het Grundfos Product Center

Neem een kijkje bij deze e-learnings en ontdek hoe u maximaal gebruik maakt van dit geweldige platform.

Maak een profiel aan in het Grundfos Product Center

Wist u dat u met een account toegang krijgt tot betere functies en geavanceerde opties in het Grundos Product Center? Sla projecten op, deel ze met collega’s en pas documentatie aan met uw eigen logo.

Op deze zes manieren garandeert Grundfos optimale prestaties en effectieve temperatuurregeling in koeltorens

Met de geavanceerde technologie van Grundfos is uw bedrijf klaar voor de toekomst, en dankzij onze technische expertise, inzet en ondersteuning reduceren we de complexiteit in de waardeketen. 

Klik op de onderstaande voordelen om precies te weten te komen hoe we u kunnen helpen.

Wij weten maar al te goed dat elke koelinstallatie uniek is en gaan daarom graag met u in gesprek over uw specifieke uitdaging. Maak een afspraak met een van onze consultants voor een vrijblijvend gesprek over manieren om uw bedrijfsvoering en systeemopbouw te verbeteren.