Techniek handboek

Maatwerk oplossingen en onderdelen voor optimale installatie-integratie

Op zoek naar een compacte CR(E)-oplossing? Of een specifieke asafdichting voor uw NB(E)-pomp met eindaanzuiging? Bij Grundfos vindt u hét perfecte onderdeel voor uw koeltoren, bestaand of volledig nieuw ontworpen.

Alles wat u nodig heeft om uw installatie te verbeteren – van motor tot voltage en van materiaal tot toerental – kan worden aangepast om aan uw wensen te voldoen. Sterker nog – u stelt het allemaal zelf samen in het Grundfos Product Center.

De Grundfos configuratietool is beschikbaar voor pompen van het type CRE(E), NB(E), CM(e), MRT(E), MTH(E) en TP(E).

Maatwerk is nog nooit zo makkelijk geweest. Met de Grundfos Configurator ziet u in een oogwenk welke functies, materialen en onderdelen u aan kunt passen en vindt u snel een optimale oplossing. 

Op deze zes manieren garandeert Grundfos optimale prestaties en effectieve temperatuurregeling in koeltorens

Met de geavanceerde technologie van Grundfos is uw bedrijf klaar voor de toekomst, en dankzij onze technische expertise, inzet en ondersteuning reduceren we de complexiteit in de waardeketen. 

Klik op de onderstaande voordelen om precies te weten te komen hoe we u kunnen helpen.

Wij weten maar al te goed dat elke koelinstallatie uniek is en gaan daarom graag met u in gesprek over uw specifieke uitdaging. Maak een afspraak met een van onze consultants voor een vrijblijvend gesprek over manieren om uw bedrijfsvoering en systeemopbouw te verbeteren.