Whitepaper

Samen ontwerpen we optimale koeltorens om uw klanten te helpen besparen

Besparen op energieverbruik en bedrijfskosten is misschien wel één van de grootste pijnpunten voor industriële eindgebruikers. Met optimale, slimme onderdelen biedt u een unieke waardepropositie en vindt én behoudt u nieuwe klanten. De geavanceerde technologie van Grundfos beschikt over slimme start-/stopmogelijkheden, waarmee uw klanten wel 30% besparen op bedrijfskosten en 70% op energieverbruik. Dat doen uw concurrenten u niet snel na! 

Onze pompen voor koeltorens regelen automatisch het debiet om te zorgen voor een juiste, stabiele temperatuur. Daarnaast beschikken ze een (proportionele) differentiële drukmodus, waarbij de pomp alleen het benodigde water levert in het systeem. Lees nu onze whitepaper en maak zo goed mogelijk gebruik van uw koeltoren.

Verdiep u nu in de verscheidene uitdagingen op het gebied van industriële koeling en ontdek hoe u uw installatie optimaliseert met Grundfos iSOLUTIONS.

Op deze zes manieren garandeert Grundfos optimale prestaties en effectieve temperatuurregeling in koeltorens

Met de geavanceerde technologie van Grundfos is uw bedrijf klaar voor de toekomst, en dankzij onze technische expertise, inzet en ondersteuning reduceren we de complexiteit in de waardeketen. 

Klik op de onderstaande voordelen om precies te weten te komen hoe we u kunnen helpen.

Wij weten maar al te goed dat elke koelinstallatie uniek is en gaan daarom graag met u in gesprek over uw specifieke uitdaging. Maak een afspraak met een van onze consultants voor een vrijblijvend gesprek over manieren om uw bedrijfsvoering en systeemopbouw te verbeteren.