Whitepaper

Monitor het water in uw koeltoren en maak nooit meer doseerfouten

Als u of uw klanten water gebruiken bij industriële processen, kan de samenstelling en kwaliteit van het water nog wel eens schommelen. In veel landen moet het water naderhand worden gezuiverd om verontreiniging door industriële stoffen te voorkomen.

Onze vraag is dan ook: Bent u op zoek naar een manier om uw klanten in staat te stellen hun koeling veilig en betrouwbaar te onderhouden? De efficiënte aansturing van chemische afvalwaterzuivering heeft veel toegevoegde waarde voor vastgoedeigenaars en exploitanten en is een geweldige manier om u te onderscheiden van de concurrentie. Lees meer over onze desinfectiemethode op basis van chloordioxide in industriële koeltorens. 

Of klik direct door en ontdek hoe monitoring op afstand uw klanten kan helpen kalkvorming en vervuiling in leidingen en installaties terug te drinken en tijdrovende compliancerapportage te verminderen.

Download deze whitepaper nu en lees alle inzichten van onze experts.

Op deze zes manieren garandeert Grundfos optimale prestaties en effectieve temperatuurregeling in koeltorens

Met de geavanceerde technologie van Grundfos is uw bedrijf klaar voor de toekomst, en dankzij onze technische expertise, inzet en ondersteuning reduceren we de complexiteit in de waardeketen. 

Klik op de onderstaande voordelen om precies te weten te komen hoe we u kunnen helpen.

Veel besparingen bij elkaar kunnen oplopen tot grotere marges. Maak een afspraak met een van onze consultants voor een vrijblijvend gesprek over manieren om uw bedrijfsvoering en systeemopbouw te verbeteren.